Adevarul despre pantofi. Cat de importanti sunt acestia pentru femei si cat le influenteaza viata de cuplu


Una din cinci femei recunosc ca sunt atrase mai mult de o pereche de pantofi decat de partenerii de viata, acelasi studiu aratand si ca una din sase femei casatorite au acelasi sentiment cand vine vorba de sotul lor.


 

Cei de la ShoeBuy.com au realizat un studiu in acest sens, iar rezultatele au aratat faptul ca jumatate dintre femei mint despre adevaratul pret al unei perechi de pantofi cu toc, iar peste 82% dintre participante au recunoscut ca au incaltaminte falsa care o imita pe cea a designer-ilor recunoscuti.

 

La respectivul studiu au participat 1000 de femei cu varsta intre 35 si 44 de ani, iar una dintre concluziile a fost ca peste jumatate dintre acestea judeca pe cei din jurul lor in functie de incaltamintea pe care o poarta.

 

In plus, una din patru femei au recunoscut ca poarta o pereche de pantofi cu toc oricat de incomoda ar fi aceasta, doar pentru a arata cat mai bine.

 

De altfel, pantofii au reprezentat un subiect marcant pentru celebritati importante, precum Marilyn Monroe, cea care a marturisit: "Da-i unei fete pantofii potriviti si va putea cuceri lumea". 

FULLSCREEN
Adevarul despre pantofi. Cat de importanti sunt acestia pentru femei si cat le influenteaza viata de cuplu
  • /

related posts

Modifică setările cookies