"Am avut o pacienta care nu stia ca daca face sex poate ramane insarcinata." Povesti savuroase de la medici


Cativa medici au facut publice unele povesti de-a dreptul savuroase. Fara sa contina nume sau referinte directe la pacientii lor, postarile fac inconjurul internetului si sunt unele dintre cele mai haioase pe care le vei citi.


Iata mai jos cateva povesti adunate de cei de la Daily Mail:
  • "Am avut un pacient caruia i-am prescris un inhalator pentru alergia sa la pisici. A venit inapoi intr-o saptamana, spunand ca se simte la fel de rau. Se pare ca intelesese sa isi dea animalul de companie cu inhalatorul."
  • "O femeie aflata la cea de-a doua tinerete se afla in sala de operatii, cand ne-a spus ca este alergica la latex. Ne-am panicat si am mutat-o intr-o sala in care nu existau ustensile si alte obiecte din latex. Cand si-a revenit ne-a spus foarte senina ca defapt nu suporta sunetul scos de manusile medicilor."
  • "Unei paciente i-am spus ca motivul pentru care fiul ei se simte rau este ca mananca zilnic sandvisuri cu unt de arahide, iar el este alergic la alune. Ea nu stia, in modul cel mai sincer spus, ca untul de arahide contine...arahide."
  • "Un barbat a venit la cabinet, panicat, spunand ca are o excrescenta pe piept. Am fost nevoiti sa ii explicam ca este doar sfarcul lui si ca toata lumea are sfarcuri."
  • "Am avut o pacienta care efectiv nu stia ca daca faci sex pot ramane insarcinata. Nu avea nici cea mai mica idee."
  • "Pacienta mea favorita este cea careia i-am prescris plasturi cu estrogen. S-a intors rapid in cabinet, plangandu-se ca nu mai are unde sa ii lipeasca. Nu mi-am dat seama ca ar fi trebuit sa ii explic ca un plasture il inlocuieste pe cel de dinaintea lui. Isi lipise pe tot corpul."
  • "Am observat pe fisa unui pacient ca sufera de diabet.
-Aveti veo boala?
-Nu.
-Sunteti sigur, nu vi s-a spus vreodata ca ati avea vreo boala?
-Niciodata.
-Ce medicamente luati?
-Insulina...pentru diabet."
 
  • "Am avut o pacienta care, pentru a-i lua temperatura copilului sau, aprindea aragazul si tinea mana deasupra flacarii. Cu mana cealalta pe fruntea bebelusului, femeia ajunsese la concluzia ca micutul are...250 de grade."

related posts

Modifică setările cookies