Amalia Nastase, adepta chirurgiei estetice: De cand s-a inventat botoxul, omenirea e mult mai fericita!  


Amalia Nastase crede ca operatiile estetice sunt solutia cea mai simpla si sigura catre o tinerete cat mai indelungata.”E mult mai usor sa lupti impotriva imbatranirii cu ceva care are intr-adevar efect”, spune Amalia.
 


„Cred ca de cand s-a inventat botoxul omenirea – partea feminina si o parte din cea masculina – e mult mai fericita, pentru ca e mult mai usor sa lupti impotriva imbatranirii cu ceva care intr-adevar are efect. Pentru hidratarea pielii pot folosi creme, dar din belsug, pentru ca nu merge daca le folosesti o zi da, una nu”, spune Amalia pentru Perfecte.ro.

Amalia Nastase nu este dependenta de machiaj si iese adesea nemachiata din casa. A venit chiar si la un eveniment monden – lansarea unor noi produse Ivatherm – fara pic de machiaj.

„Nu trebuie sa exagerezi cu machiatul. Banuiesc ca toata lumea se macheaza in stil artistic, doar cand are un eveniment, cand face niste poze. Dar la 11 dimineata daca apar fardata ca la teatru, nu prea e de bun gust si nu sunt adepta machiajului foarte intens”, spune Amalia.


 

related posts

Modifică setările cookies