Andra a intrat în echipa Vocea României: "Abia aștept să ajung pe scaunul de antrenor și să apăs butonul pentru cele mai bune voci"


Andra este cel de-al patrulea antrenor de la Vocea României! Săptămâna trecută, românii au primit ultima provocare: să ghicească cine ocupă cel de-al patrulea scaun de la Vocea. Ei bine, artista întregește acum echipa formată din Irina Rimes, Smiley și Tudor Chirilă. 


Andreea Esca a avut-o invitată pe Andra la Știrile PROTV unde artista a vorbit pentru prima dată despre această nouă experiență a artistei și despre gândurile cu care pornește în acest proiect.

Vocea României este o provocare imensă pentru mine. Muzica este pur și simplu viața mea, este pasiunea mea și în același timp profesia mea de 18 ani. Să descopar voci deosebite, să ajut concurenții din echipa mea să evolueze și unul dintre aceștia să câștige marele trofeu reprezintă prioritatea mea în acest show. Abia aștept să ajung pe scaunul de antrenor și să apăs butonul pentru cele mai bune voci din sezonul 8.”, a spus Andra.

related posts

Modifică setările cookies