Andreea Raicu: Sportul mi-a schimbat viata! EXCLUSIV


Andreea Raicu a ajuns sa fie dependenta de sport. Cand nu are timp sa mearga la sala, face exercitii acasa: are banda de alergat si greutati, cu care lucreaza zi de zi. "Sportul mi-a schimbat foarte mult viata, nu pentru ca aveam o problema de greutate, ci pentru ca starea pe care o aveam era foarte buna", a spus Andreea Raicu pentru Perfecte.ro.


"Am inceput sa fac sport intens in perioada in care faceam emisiunea Big Brother. Programul meu era extrem de incarcat si singura sursa de energie pe care o aveam era sportul. Ma culcam foarte tarziu, iar dimineata eram la sala. De acolo imi luam energia", spune Andreea.

Andreea Raicu crede ca daca vrei cu adevarat sa mergi la sala, poti sa iti faci timp - lipsa timpului este doar o scuza! "Si eu cand nu aveam energia sau starea necesara de nu a merge la sala spuneam ca nu am timp, dar timpul nu este un lucru care sa te impiedice. Si mie mi se intampla sa nu am timp sa merg la sala, dar fac exercitii acasa - am o banda pe care o folosesc, am greutati, dar prefer totusi sa merg la sala sa lucrez cu Luminita Nicolescu", a spus Andreea Raicu pentru Perfecte.ro.

related posts

Modifică setările cookies