Angelina Jolie a renuntat la statutul de diva pentru a se dedica actiunilor umanitare. Cum arata vedeta la 8 luni de la momentul sexy de la premiile Oscar


Daca pe covorul rosu straluceste, iar paparazzii nu se mai satura sa o fotografieze, atunci cand isi ia rolul de trimis special al Inaltului Comisariat al Natiunilor Unite pentru Refugiati (UNHCR), Angelina Jolie se transforma in cu totul alta persoana.


Ca trimis special UNHCR, Angelina Jolie a vizitat ieri o tabara de refugiati sirieni din Turcia si a participat la o conferinta de presa in Ankara. Vedeta a abordat un look sobru, imbracandu-se in negru atat la intalnirea cu refugiatii, cat si la conferinta de presa.

Foto: Angelina Jolie, HEPTA

Daca la evenimentele mondene Angelina ne-a obisnuit cu un look sexy si feminin, iata ca in aceste momente actrita nu mai tine cont de felul in care arata si se imbraca. Concentrandu-se pe activitatea importanta pe care o are de facut, Angelina este neglijenta la capitolul vestimentar, iar criticii de moda nu o iarta, chiar daca este vorba de actiuni umanitare.

In tabara de refugiati Angelina a purtat un o pereche de pantaloni negri lergi, un sacou simplu si o pereche de pantofi in care nu ti-ai fi imaginat-o niciodata!

La conferinta de presa, Angelina a purtat o rochie neagra, neinspirat aleasa.

In luna aprilie, UNHCR a luat decizia de a-i acorda Angelinei Jolie titlul de trimis special, intrucat actrita americana a dovedit in ultimul deceniu, de cand a devenit ambasadoare a bunavointei pentru UNHCR, un angajament exceptional fata de cauza persoanelor refugiate. Angelina Jolie a donat in ultimii ani peste 5 milioane de dolari programelor initiate de ONU pentru ajutorarea persoanelor refugiate din lumea intreaga.

Angelina Jolie, care a detinut titlul de ambasadoare a bunavointei pentru Inaltul Comisariat al Natiunilor Unite pentru Refugiati (United Nations High Commissioner for Refugees/ UNHCR) din 2001 pana in aprilie 2012, a vizitat in aceasta perioada peste 40 de tabere de refugiati pe plan mondial.

related posts

Modifică setările cookies