Anunțul lui Harry despre sarcina lui Meghan: ce a spus Prințul


Prințul Harry nu se grăbește să aibă copii, scrie hollywoodreporter.com, care citează surse din anturajul cuplului regal.


“Primele luni ale căsniciei cu Meghan au fost peste așteptările lui Harry, e îndrăgostit până peste urechi de ea. O iubește tot mai mult cu fiecare zi care trece și e incredibil de fericit. A spus că i-ar plăcea să aibă copii cu Meghan, desigur, dar asta nu schimbă faptul că nu se grăbesc. El spune mereu că se va întâmpla atunci când se va întâmpla. Dacă se va întâmpla.”, a povestit o sursă din anturajul cuplului regal, citată de site-ul hollywoodreporter.com. 

Sursa a adăugat că Prințul Harry nu îi lasă pe cei care scriu despre sarcina soției sale să facă presiuni asupra lui ca să devină tată. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New engagements for The Duke & Duchess of Sussex: ????August 29th: Gala Performance of @HamiltonWestEnd supporting @Sentebale ????September 4th: #WellChildAwards ????September 6th: #100DaystoPeace, a gala music evening. #meghanmarkle #princeharry

A post shared by Meghan & Harry (@harrymeghan) on

Prinţul Harry al Marii Britanii, în vârstă de 33 de ani, şi fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, s-au căsătorit pe 19 mai, anul acesta, iar ceremonia a fost una impresionantă, tradiţională, presărată cu elemente moderne. 

Nunta regală a fost urmărită de zeci de milioane de telespectatori din toată lumea. 

related posts