Are 36 de ani şi arată de 16, e supermodel plătit cu milioane de dolari, dar în trecut murea de foame şi era mereu batjocorită 


"Aveam multe zile în copilărie în care nu aveam ce să mănânc”, a mărturisit  Natalia Vodianova pentru Daily Mail. 


În prezent, supermodelul rus în vârstă de 36 de ani munceşte 20 de zile pe an şi câştigă milioane de dolari şi e căsătorită (a doua oară) cu fiul unui magnat francez, deţinătorul a nu mai puţin de 15 lanţuri de magazine de lux. Cu toate acestea, e cunoscută pentru atitudinea modestă şi pentru faptul ca preferă să se îmbrace în cea mai mare parte a timpului din magazinele de masă.

SURSA FOTO: GETTY

Deşi are 36 de ani, încă i se mai cere cartea de identitate când vrea să comande băutură în SUA pentru că arată ca o adolescentă. E însă o femeie puternică, poreclită Supernova - pentru că nu e doar supermodel, ci şi super-mamă (are cinci copii) super-filantrop şi super-implicată în tot felul de campanii sociale.

FOTO:Natalia, alături de actualul soţ

Despre copilăria ei a povestit pentru Daily Mail“Mă obişnuisem să îmi fie foame, pentru că îmi era aproape tot timpul. Nu aveam vacanţe, nu aveam jucării, aproape că nu aveam nici haine.” Natalia a crescut doar cu mama şi cu cele două surori, din care una diagnosticată cu autism. Din cauza sărăciei şi a surorii cu probleme, era deseori agresată verbal la şcoală: "Mă scuipau, aruncau cu lucruri în mine şi mai am şi acum un semn de când cineva a aruncat cu ceva de metal către mine.”

Viaţa Nataliei s-a schimbat radical când a fost descoperită ca model, la 17 ani. În mai puţin de 2 ani ajunsese să apară pe coperte în toată lumea, iar Cenuşăreasa a devenit în sfârşit prinţesa de astăzi.


 

Pe PRO TV PLUS aflaţi secretele unui alt model model de succes:

FOTO: GETTY

FULLSCREEN
Cenuşăreasa modernă: A trăit în sărăcie lucie, dar a ajuns multimilionară datorită frumuseţii! Vezi cum arată şi află-i povestea!
  • /

related posts

Modifică setările cookies