Asa arata sutienul care valoreaza 2 000 000 de dolari! Are 6000 de pietre pretioase


Victoria's Secret a lansat zilele acestea sutienul emblematic al fiecarui a. 350 de ore a durat creatie din 6000 de pietre pretioase, iar la final, pretul piesei de lenjerie intima este de 2 000 000 de dolari! 


Greu de imaginat ca cineva ar putea purta haine peste un asemenea sutien, pentru ca oricine l-ar avea si-ar dori ca acesta sa fie vizibil. Sutienul construit in intregime din nestemate aurii si albastre a fost purtat de Ingerasul Lais RIbeiro, iar noua ne este imposibil sa ne gandim la o persoana mai potrivita pentru el.

Frumoasa Lais, in varsta de 27 de ani, a pus complet in valoare bijuteria si promite un show pe cinste, la defilarea oficiala Victoria's Secret. Sutienul contine diamante, safire, topas si aur de 18 karate.

"Cine nu a visat sa poarte Fantasy Bra? Este o onoare sa ma aflu printre Gisele, Candice, Adriana si toate celelalte modele care l-au purtat in trecut.", a povestit Lais. 

✨Putting on the glitz as we celebrate @laisribeiro & the 2017 #VSFantasyBra. Click link in bio to shop her look! #VSFashionShow

A post shared by Victoria's Secret (@victoriassecret) onVezi mai jos cum arata modele Fantasy Bra din anii anterior: 
FULLSCREEN
Asa arata sutienul care valoreaza 2 000 000 de dolari! Are 6000 de pietre pretioase
  • /


related posts