Au născut de 8 ori, dar nu se vede! Soțiile lui Messi și Fabregas, încântătoare în bikini


Antonella Roccuzzo (31 de ani) e partenera de viață a celebrului fotbalist argentinian Leo Messi, cei doi având împreună trei copii, toți băieți. În ciuda acestui fapt, sud-americanca se menține impecabil din punct de vedere fizic.


Profitând de o ușoară accidentare a jucătorului de la FC Barcelona, care n-a făcut deplasarea la Miami cu coechipierii săi pentru un meci amical, familia Messi și-a prelungit vacanța estivală la Monte Carlo. Pe Coasta de Azur, Antonella și-a vizitat cea mai bună prietenă, Daniella Semaan, soția unui alt fotbalist cunoscut, spaniolul Cesc Fabregas, fost coleg de vestiar cu Leo Messi în perioada 2011-2014, dar legitimat în prezent la AS Monaco.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniella Semaan Fabregas (@daniellasemaan) on

Cele două nu ratează nici o ocazie de a se întâlni și de a se afișa împreună, așa cum au făcut și acum, la reședința Daniellei. Având în spate un teren de tenis, Antonella și Daniella s-au sincronizat perfect într-o fotografie sexy, în bikini, care a atras zeci de mii de aprecieri pe Instagram. 

Inevitabil, cei care au comentat postarea au remarcat corpul bine definit al Antonellei, care se menține într-o condiție fizică de invidiat chiar dacă e mamă a trei copii. „I-a născut sau i-a adoptat?” s-a întrebat unul dintre admiratorii soției lui Messi. Cel puțin la fel de multe aprecieri merită și Daniella, un fotomodel de origine libaneză care are 44 de ani și nu mai puțin de cinci copii, dintre care trei din actuala căsnicie cu Cesc Fabregas (două fete și un băiat).

Vezi și 

related posts

Modifică setările cookies