Barbie nu mai este cea mai vanduta papusa de sarbatori. Ce personaj Disney a surclasat-o pe Regina cadourilor de Craciun


Ani la rand, fetite din intreaga lume ii scriau Mosului ca cea mai mare dorinta a lor este sa gaseasca o papusa Barbie sub brad, in dimineata de Craciun. In 2014 insa, preferintele micutelor s-au schimbat.


Dupa mai bine de 10 ani de suprematie, Barbie a pierdut prima pozitie din topul celor mai vandute jucarii de Craciun. Celebra papusa a fost surclasata de o alta, care intruchipeaza unul dintre cele mai indragite personaje ale ultimeleor luni: Regina Elsa.

Potrivit HuffingtonPost, desenul animat "Frozen" nu a adus studioului Disney doar incasari cinematografice de peste un miliard de dolari, ci si satsifactia de a o fi detronat pe Barbie, pentru prima data in peste un deceniu, de pe primul loc in lista celor mai cumparate jucarii de Craciun.

Foto: Tumblr

Potrivit unui studiu realizat de NFR Holiday Top Toys, citat de HuffingtonPost, unul din cinci parinti va cumpara anul acesta papusi "Frozen" pentru fetitele lor. Asta inseamna ca 20% dintre adulti vor achizitiona papusi Elsa sau Anna, spre deosebire de cei 16.8% care vor cumpara clasica Barbie. De altfel, vanzarile jucariei Mattel au scazut considerabil de-a lungul acestui an.

Cat despre "Frozen", acesta continua sa faca furori chiar si la un an de la lansare, copii din intreaga lume stiind pe de rost versurile melodiile "Let It Go" sau "Do You Wanna Build a Snowman".

Foto: Tumblr

Ce parere ai despre aceasta veste? Ai fetita? Ce ii vei cumpara de Mos Craciun?

FULLSCREEN
Barbie nu mai este cea mai vanduta papusa de sarbatori. Ce personaj Disney a surclasat-o pe Regina cadourilor de Craciun
  • /

related posts

Modifică setările cookies