Beyonce, pe urmele Rihannei. Nu, nu în muzică


Beyonce a declarat că ar vrea ca femeile din lumea întreagă să pună mai mare accent pe frumusețea lor naturală.

Tag-uri: #Beyonce #Rihanna

Cântăreața americană spune că își dorește ca societatea să învețe să le considere pe femeile cu forme generoase la fel de frumoase precum le consideră pe cele slabe.

,,După nașterea prin cezariană a gemenilor am învățat să îmi ascult mai bine corpul.”, a spus Beyonce. Declarația a fost făcută în contextul pictorialului ei pentru Vogue (care va apărea în septembrie), pentru care ea a pozat fără machiaj, fără extensii capilare şi fără perucă. 

,,Cred că e important și pentru femei și pentru bărbați să vadă și să aprecieze frumusețea trupurilor naturale.”, a mai spus ea. 

Beyonce a mai rememorat și cât de mult a vrut să slăbească după nașterea fiicei ei, Blue Ivy, în contextul uriașei presiuni sociale pe care o resimțea de a reveni la formele inițiale. Cântăreața a amintit și că după a doua naștere a avut o greutate de 99 de kilograme și că a învățat câteva lucruri importante în acea perioadă.

"În timpul convalescenţei, am învăţat să mă iubesc pe mine însămi şi să am grijă de mine, să îmi accept formele rotunde. Am acceptat ceea ce corpul meu voia să fie. Am învăţat să fiu răbdătoare cu mine însămi şi să mă bucur de formele mele pline.", a spus vedeta în interviul Vogue.

Și Rihanna a făcut la începutul lunii declarații asemănătoare pentru ediția britanică a Vogue. 

În paginile revistei Rihanna a vorbit puțin și despre corpul ei, despre încrederea și stima de sine pe care ar vrea s-o vadă la mai multe femei, dar și despre cariera și viața ei sentimentală. 

Ea a mai explicat și ce înseamnă pentru ea să fie un "sex symbol" și a spus că e "foarte mândră" pentru că e o femeie care are forme, în contextul în care în ultima vreme a fost criticată pentru că a luat câteva kilograme în plus.

,,Îmi place cum sunt. Mă simt bine în pielea mea. Nu aș vrea niciodată să fiu skinny. Asta e ceea ce sunt eu și așa vreau să rămân! Sigur că merg la sală, dar sper să nu îmi pierd niciodată formele. Toate femeile ar trebui să își spună: Sunt a bad bitch. Și sunt frumoasă așa cum sunt!”, a spus ea.

Artista a mai spus că, în ceea ce privește viața privată, în ultimii ani a învățat să aibă mai multă grijă la persoanele pe care le acceptă în cercul ei restrâns de prieteni.

,,Nu îmi place să fiu prietenoasă cu lumea. Nu îmi place să mă deschid lumii. Asta se întâmplă doar când găsesc oameni care îmi dovedesc că pot fi sinceri și loiali.”, a spus ea.

related posts

Modifică setările cookies