Brad Pitt, dezvăluiri despre căsnicia cu Angelina Jolie: ,,A fost un iad!” 


Potrivit publicației hollywoodreporter.com, care citează surse din anturajul actorului, Brad Pitt ,,nu regretă deloc“ decizia de a se despărți de Angelina. Sursa a adăugat că lui Brad nici măcar ,,nu îi mai pasă” de fosta soție. 


,,Brad nu vrea să îi dea a doua șansă. Ultimii ani au fost un iad pentru el. Și-a dat seama că nu o cunoștea. Pe parcursul anilor în care au fost căsătoriți Angelina s-a transformat într-un alt om, un om foarte diferit de cel care s-a căsătorit cu Brad.”, a spus sursa.

Aceeași publicație scria în weekend că Angelina le-ar fi spus apropiaților că regretă divorțul de Brad și că ar fi dispusă să încerce din nou să facă relația să meargă, dacă s-ar ivi ocazia. 

Potrivit site-ului Entertainment Tonight, care citează surse din anturajul lui Brad, actorul are acum o relație cu Neri Oxman, însă el se pare că nu consideră relația cu Neri ,,una serioasă".

Brad ar fi spus că nu are de gând să oficializeze prea curând relația cu Neri tocmai pentru că, din punctul lui de vedere, nu va dura. ,,Sunt împreună, se bucură amândoi de relația asta, dar el e fericit așa cum e acum, se concentreză pe copiii lui și pe careră, deci nu se pune problema de încă o relație pe care să și-o asume public și cu atât mai puțin de o eventuală căsătorie.", ar fi spus una dintre sursele citate de Entertainment Tonight.

La rândul ei, și Neri ar fi spus că nici ea nu consideră relația cu Brad ,,o relație de viitor", dar că ,,se distrează bine" împreună și ,,asta e tot ceea ce contează". 

Neri Oxman are 42 de ani și predă arhitectura la MIT (Massachusetts Institute of Technology) și e considerată un adevărat geniu de experții din domeniu, operele sale fiind expuse la MoMa, Centrul Pompidou din Paris, Muzeul de Arte Aplicate din Viena sau Muzeul de Artă din Boston. 

Tabloidele au scris că Brad a cooptat-o inițial într-un proiect de design interior și, ulterior, relația profesională a evoluat într-una amoroasă. 

FULLSCREEN
Brad Pitt, dezvăluiri despre căsnicia cu Angelina Jolie: ,,A fost un iad!” 
  • /


related posts