Camelia Potec: Nu pot sa incep o cariera de model, pentru ca manechinele din ziua de azi au 40 de kg!  


Campioana olimpica la inot, Camelia Potec se gandeste sa se lase de sport si sa inceapa o noua viata. Primul pas: isi va pune silicoane. Desi a cochetat cu modellingul pana acum, spune ca o careira ca model este exclusa: nu este suficient de slaba si ii place foarte mult sa manance!


 


“Nu as fi potrivita pentru cariera de model, pentru ca am vazut ca manechinele din ziua de azi au 40 de kilograme. Deci nu trebuie sa fii inalta, ci slaba. Desi eu ca sportiva sunt slaba, ca model cred ca sunt cam bine facuta”, a spus Camelia pentru Perfecte.ro.

Mai mult, Cameliei ii place si sa manance. Mult. Pentru ca o ajuta metabolismul: indiferent cat mananca, nu se ingrasa: “De fiecare data cand vin acasa, puteti sa imi intrebati familia si prietenii, fac ravagii !Mananc intr-una, 7-8 mese pe zi! La calculator sau la televizor eu trebuie sa mananc”, recunoaste Camelia.

Campioana olimpica este pregatita pentru o schimbare majora de look: isi va pune silicoane. “Este un lucru pe care mi l-am dorit dintotdeauna. Simt ca nu sunt ok asa cum sunt si cred ca si din cauza sportului. Nu are cum sa nu te afecteze daca stai de la 9 ani cu bustiera sau costum de baie 8 ore pe zi, asa cum faceam eu”, spune Camelia.

Camelia Potec a fost intotdeauna apreciata pentru gusturile ei in materie de moda. Cu toate astea, spune ca nu este dispusa sa cheltuiasca sume colosale pe branduri renumite. “Nu imi permit sa cumpar de la Armani sau D&G. Poate o geanta Vuitton as reusi sa imi cumpar daca as face economii 2-3 luni, dar nu e genul meu!”, spune Camelia.

 

related posts