Care sunt super puterile tale, cand vine vorba de dragoste? Ce observi prima data, in aceasta fotografie?


Se pare ca ceea ce vezi prima data in imagine spune multe despre tine. Mai exact, care sunt super puterile tale, cand vine vorba de dragoste. Ce te face irezistibila? Citeste mai jos:


1. Femeia

Daca ai vazut prima data femeia care sta pe pietre, este o persoana care pune accent pe senzualitate. Nu neaparat sexuala, insa. Emani senzualitate la fiecare pas si ai nevoie sa gasesti placere in tot ceea ce faci. Rasfatul este ceva ce nu iti refuzi, observi imediat orice detaliu si anticipezi toate nevoile partenerului tau, lucru care nu poate decat sa ii placa la nebunie.

2. Tanarul

Daca ai observat tanarul care sta langa apa, este o persoana care se bazeaza pe cunoastere. Partenerul tau va fi cel ami fericit, daca este deschis cu tine si iti povesteste tot ce vrei sa stii despre el. Adori sa inveti lucruri despre cei dragi si ai un interes nativ in acest sens

3. Lebada

Lebada spune despre tine ca esti persoana care poate sa vada ceva frumos in absolut orice circumstanta si situatie. Desi unora nu le place asta, pe tine te ajuta foarte mult sa intelegi profunzimea relatiilor dintre oameni. Pari misterioasa, insa cei din jurul tau vor vrea sa iti tina companie, pentru ca stiu ca tu ai mereu o parere buna despre ei.

4. Persoana din barca

Se pare ca tanjesti dupa aventura si ai o atentie usor de distras. Exista posibilitatea ca vreun fost iubit sa iti spun ca, desi esti adorabila, pur si simplu l-ai innebunit cu energia ta. Esti genul de persoana in fata careia ceilalti sunt foarte sinceri si deschisi, pentru ca tu vei face tot posibilul sa le indeplinesti macar mici dorinte, atunci cand nu se asteapta.

5. Chipul batranului

Este clar ca nu iti place sa duci o viata buna doar in aparenta si ca nu te multumesti cu atat. Nu iti plac discutiile de complezenta, iar asta pentru ca vrei sa dezvolti relatii reale, personale, apropiate, cu cei care vor sa iti fie alaturi. Cea mai apreciata calitate a ta este curajul, in fata provocarilor. Nu vei renunta prea usor la partenerul tau, doar pentru nu decurge totul perfect in relatia voastra!

Sursa: YourTangorelated posts