VIDEO Carmen Villalobos cerută în căsătorie de Sebastian Caicedo


Două milioane și jumătate de vizualizări a reușit să strângă videoclipul în care actorul Sebastian Caicedo o cere în căsătorie pe Carmen Villalobos, în timpul unei emisiuni


Autor Mihăiță Burlacu

Frumoasa actriță de origine columbiană, Carmen Villalobos, a fost cerută în căsătorie chiar în timpul unei faimoase emisiuni televizate, produsă de Telemundo.

"Și fără sâni există paradis", premiera pe 30 august, doar la Pro 2!  

Amândoi au împreună 10 ani de relație și fără idoiala pentru amândoi a fost un moment exrem de emoționant atunci când Sebastian și-a făcut curajul de o cere pe Carmen de soție, într-o emisiune televizată de mare succes.

"Vreau să te întreb dacă vrei să te căsătorești cu mine și dacă vrei să fii soția mea", au fost cuvintele actorului într-un reality-show de succes produs peste ocean. Sebastian i-a făcut propunerea actriței printr-un apel telefonic care ulterior a fost urcat și pe rețelele de socializare.

Vizibil emoționată, așa cum se poate observa și în clipul de pe Instagram, actrița a țipat de bucurie și acceptat propunerea actorului fără să stea prea mult pe gânduri.

Carmen Villalobos și Sebastian Caicedo au fost protagoniștii serialului Săracii tineri bogați (Ninos Ricos Pobres Padres) difuzat de postul Acasă TV, unde au interpretat cu succes rolul unor adolescenți ce trăiesc într-o societate dictată de oameni influenți, unde banii fac regulile.

În prezent Carmen Villalobos are peste 8 milioane de urmăritori pe Instagram, mare parte din ei i-a câștigat după ce actrița a fost protagonista celebrei telenovele "Fără sâni nu există paradis", producție care a fost un real succes și în România. 

Actrița de origine columbiană a interpretat cu brio rolul Cătălinei, o adolescentă ce aspiră la o viață plină de lux, indignată de sărăcia în care trăia alături de mama sa (Hilda) și fratele (Bayron). Povestea ia o întorsătură neașteptată atunci când Cătălina pică pradă traficanților de droguri care-i promit să o scape de sărăcie dacă se prostituează. Telenovela care a fost transmisă de postul Acasă Tv prezintă realitatea dura a cartierelor din Columbia unde prostituția, omorurile și traficul de droguri sunt la orice pas. 

Povestea continuă după 10 ani, la Pro2!

"Și fără sâni există paradis" va avea marea premieră în România pe 30 august. O continuare a telenovelei "Fără sâni nu există paradis" ne va ține cu sufletul la gură din această toamnă. Producția îi va aduce pe micile ecrane pe Carmen Villalobos, Catherine Siachoque și Fabián Ríos intr-o poveste de excepție.

related posts

Modifică setările cookies