Exclusiv Perfecte.ro. Cât a slăbit Roxana Ciuhulescu după naștere! Vedeta e în pregătiri pentru nuntă și botez! 


Roxana Ciuhulescu a devenit mămică a doua oară și este în culmea fericirii! Vedeta are un băiețel de aproape o luna, pe Cezar-Ioan, pe care l-a născut prin cezariană, la o maternitate privată din București. 

  


Autor Dana Popa

În timpul sarcinii, Roxana a luat în greutate 15 kilograme și după ce a născut a reușit să dea deja jos 6 kilograme. Proaspăta mămică așteaptă cu nerăbdare ca doctora ei să îi dea “undă verde” la sport pentru că abia așteaptă să se reapuce de sală și de antrenamentele zilnice. 

  

“Am făcut cezariană și la a doua naștere, am niște restricții alimentare acum pentru că alăptez, dar am reușit oricum să dau jos 6 kilograme. În timpul sarcinii am luat 15 kilograme, deci aș mai avea de scăpat de 9 și cred că aș putea să scap repede de ele, asta în cazul în care mă abțin de la dulciuri. Deocamdată nu am încă voie să fac sport și să-mi reiau programul de sală pentru că trebuie să treacă 6 săptămâni de la cezariană. Sunt încă în repaos!”, mărturisește Roxana Ciuhulescu pentru Perfecte.ro. 

  

Vedeta spune că începe să se acomodeze cu programul micuțului Cezar-Ioan, care “este foarte mâncăcios și cuminte”.  

“Am început să-l mai scoatem afară, să-l plimbăm, îl mai iau cu mine pe unde am treabă. Sora lui, Ana, este foarte încântată de frățior. Ar sta numai cu el, se înțeleg bine…”, a mai precizat Roxana. 

În pregătiri pentru nuntă și botez! Nu vrea rochie albă de mireasă! 

  

 Atât Roxana cât și soțul ei sunt ocupați acum, pe lângă creșterea bebelușului, cu pregătirile pentru ceremoniile de nuntă și botez care vor avea loc în aceeași zi. 

“Suntem ocupați și cu organizarea petrecerii de nuntă și botez, ambele vor avea loc în aceeași zi, pe 7 octombrie. Ne-am comandat verighetele, e greu cu pregătirile, încercam să găsim și un concept pentru invitații, pentru că suntem unul din aviație și unul din zona auto. Rochia mea de mireasă va fi făcută de Daniela Gogu, dar pentru că eu am mai îmbrăcat rochia albă de mireasă, de această data am decis ca ea să aibă altă culoare! Albul înseamnă puritate, eu am mai fost căsătorită și nu mi se pare OK să optez acum tot pentru o rochie de culoare albă. De costumul lui Silviu se ocupă Adina Buzatu”, a mai dat din casă viitoarea mireasă. 
 

  
 

FULLSCREEN
Cât a slăbit Roxana Ciuhulescu după naștere! Vedeta e în pregătiri pentru nuntă și botez!
  • /

related posts