Cât de frumoasă este căsuța din copac, pe care acest tată a construit-o pentru fetițele lui!


Știm cât de greu îi este unui tată să-și refuze micuța prințesă și suntem convinse că acest lucru este oricum, destul de rar. De obicei, tații cedează primii, indiferent de cât de greu de realizat ar fi visul fetiței lui, nu-i așa?


Este și cazul unui tată din Michigan, America, care a fost rugat de micuțele sale să le construiască o căsuță în copac.  El a  cedat rugăminților lui Avery, în vârstă de 5 ani și ale lui Violet, de 2 ani și s-a pus pe treabă. Ce-a ieșit din mâinile lui? O căsuță superbă, în care ne-am muta chiar acum! 
 


 

Omul a publicat recent câteva fotografii cu opera de artă pe contul său de Facebook, iar imaginile au devenit virale.

"Iată căsuța de jucărie pe care am construit-o pentru fetele mele!  Mi-ar plăcea să fac asta și pentru altă familie!", a scris creativul tată într-o postare pe Facebook. 

 

Potrivit ABC News, Adam Boyd și-a folosit conoștințele pe care le are ca expert în domeniul construcțiilor. El este e președinte al ATB Building Inc. 

Căsuța este prevăzută cu un pridvor, un leagăn, un dispozitiv și un perete de alpinism, pentru că, să fim serioși, există vreun copil care nu adoră cățăratul? 

 

Interiorul include o chicinetă, o tablă de scris, o zonă de relaxare și o masă de picnic, ideală pentru petreceri.
Fetițele s-au implicat și ele în construcție, mai ales cea mare.


 

Datorită tuturor reacțiilor pozitive pe care le-a a primit, Boyd a demarat o nouă afacere numită Spoiled Rotten Homes, care se va specializa în construirea de case de joacă peste tot, asemeni celor pe care le-a construit pentru fiicele sale.

 

El a declarat pentru ABC News: "Mă bucur să- mi văd fiicele jucându-se în ea ", a spus el. "Merită fiecare bănuț pe care l-am cheltuit și va fi acolo pentru totdeauna".


Vezi ami multe imagini cu căsuța AICI
 

FULLSCREEN
Cât de frumoasă este căsuța din copac, pe care acest tată a construit-o pentru fetițele lui!
  • /

related posts

Modifică setările cookies