Cat pot tine femeile un secret? Este doar o chestiune de minute


Atunci cand o femeie promite ca nu va spune nimanui ceva ce tocmai a aflat, ei bine, exact asta va face. Pentru cat timp, insa, este cu adevarat surprinzator.


O cercetare a britanicilor la care au participat 3.000 de femei arata ca acestea nu pot pastra un secret mai mult de 32 de minute, fie ca dezvaluie informatia cuiva care are legatura cu subiectul, fie ca povestesc totul unei persoane care nu stie nimic despre situatia respectiva.

Aproape jumatate dintre femeile chestionate au afirmat ca simt de multe ori nevoia sa dea in vileag secretele care le sunt incredintate. Prin urmare, multe dintre ele traiesc un adevarat zbucium interior, incercand sa impace cumva placerea de a barfi si dorinta de a nu trada increderea care li s-a acordat.

40% dintre femei divulga pana la urma secretele prietenilor unor persoane pe care acestia nu le cunosc, in timp ce alte 40 de procente impartasesc informatia cu partenerul de viata.

Studiul mai arata ca nu mai putin de 85% dintre doamnele care au participat la sondaj au declarat ca adora secretele si barfele. 

Femeile afla in medie 3 secrete pe sapatamana si pe toate le spun mai departe. Cu toate acestea, 90% dintre femeile incluse in cercetare sustin despre ele ca sunt de incredere. Mai departe, doua din trei femei se simt vinovate ca nu au putut pastra doar pentru ele o informatie.

related posts

Modifică setările cookies