Cât te costă să te îmbraci ca Irina Rimes. Antrenorul de la Vocea României are un stil vestimentar aparte


Irina Rimes e un artist neconvențional, iar acest lucru îi aduce tot mai mulți fani. Însă, antrenorul de la Vocea României inovează și când vine vorba de ținutele pe care le poartă, încercând să iasă din tipar.


Recunoaște că nu e o femeie în trenduri și nu poartă tot ce e la modă. Are însă un stil vestimentar de care te îndrăgostești pe loc dacă iubești nonconformismul. Harajuku e un stil vestimentar provenit din Japonia, care s-a extins în Occident datorită cântăreței Gwen Stefani. Numele provine de la un cartier sărac al orașului Tokio, dar care, iată, a dat tonul în moda neconvențională pe mai multe meridiane ale planetei.

Nu e deloc surprinzător că acest stil vestimentar a luat naștere în țara soarelui răsare, foarte conservatoare și dogmatică. Harajuku a devenit o mișcare de masă, un soi de protest față de dogmele și conservatorismul societății japoneze. Destul cu istoria și să ne întoarcem la Irina Rimes, care a adoptat parțial acest stil de îmbrăcăminte. Solista îl consideră cam extremist, de aceea poartă doar elemente Harajuku. Pe care le găsește inclusiv în țară, grație pieselor vestimentare create de designeri români pe care Irina îi apreicază mult.

„Am mare noroc să colaborez cu stiliști speciali și foarte talentați. De exemplu, îmi plac branduri precum Baden sau Laura Firefly, care m-a susținut încă de la început, când nu mă cunoștea nimeni. Sau Omra, sau Parlor, designeri talentați care au văzut în mine ceva diferit, ceva ce le-a plăcut. O am pe Olivia Stoica, fără de care nu m-aș descurca niciodată, pentru că eu, făcând muzică, nu am timp să fac shopping, să caut haine”, se destăinuie Irina Rimes.

Una dintre rochițele ei preferate este această piesă vestimentară pe care a purtat-o la un eveniment monden în această lună.

Rochița midi din mătase, cu fundă, e o alegere bună pentru zilele mai răcoroase. Poate fi asortată cu bocanci și o jachetă biker, în timpul zilei, sau cu pantofi cu toc și un blazer cu croi masculin, la evenimentele de seară. Prețul acestei rochițe este 680 de lei.

În topul preferințelor Irinei se află și această rochiță din bumbac cu dantelă din polyester, pe care Irina o consideră divină. Dar nu e singura, solista primind o sumedenie de aprecieri pe Instagram când a pus-o pentru prima dată. Rochița costă 1.450 de lei.


O rochiță midi din catifea, cu volane și bretele din satin, a fost alegerea Irinei pentru interviul acordat protvplus.ro cu ocazia anunțării sale ca antrenor Vocea României. Piesa vestimentară e ideală pentru evenimentele tip cocktail și are o croială în formă de „A”, care accentuează silueta. În această perioadă, rochița poate fi cumpărată din magazinul de brand cu 335 de lei.


Irina Rimes e foarte atașată de îmbrăcămintea tradițională românească și moldovenească. De aceea, a adoptat în stilul ei o serie de piese vestimentare care se purtau acum 150-160 de ani, la țară. Cum este și acest ilic originar din Beiuș (Bihor), model care datează din secolul al XIX-lea. Realizat din piele naturală de oaie, ilicul va trece cu succes proba timpului. Prețul este pe măsura muncii depuse: de la 500 de euro.

Irina Rimes este antrenor în sezonul 8 la Vocea României, alături de Tudor Chirilă, Smiley și Andra. Artista a vorbit pe larg despre această nouă experiență din viața ei într-un interviu acordat protvplus.ro

FULLSCREEN
Cât te costă să te îmbraci ca Irina Rimes. Antrenorul de la Vocea României are un stil vestimentar aparte
  • /


related posts