Ce face Pippa Middleton să arate fabulos în timpul sarcinii?


Femeile gravide sunt oricum frumoase, ştim cu toţii asta.Dar parcă sora lui Kate Middleton ştie câteva secrete care o fac să stralucească. 


Pippa și soțul ei, James, aşteaptă în curând un bebeluş, dar viitoarea mamă a reuşit să îşi menţină stilul de viaţă activ. Sora ducesei de Sussex trăiește într-o casă luxoasă, evaluată la câteva milioane de lire, într-un cartier bine cotat al Londrei - la doar o aruncătură de băț de Palatul Kengsington. E deseori văzută pe bicicletă, făcându-şi cumpărăturile sau mergând la sală.

Ca sa arate extrem de bine şi gravidă, Pippa abordează ţinute la modă-în special rochii vaporoase, cu diferite imprimeuri sau în culori pastelate. În plus, face sport constant-în special înot sau merge pe bicicletă. Chiar a declarat pentru revista Waitrose Food, că "Înotul în timpul sarcinii oferă un sentiment minunat de lipsă de greutate şi uşurează durerile de spate.”

De fapt, pe tot parcursul sarcinii sale, Pippa a colaborat cu Wairose Food, pentru a le recoamanda si altor femei însărcinate reţete culinare şi exerciţii fizice care să le menţină în formă.

FULLSCREEN
Ce face Pippa Middleton să arate fabulos în timpul sarcinii?
  • /


related posts