Ce i-a trecut prin cap lui Jorje! Are rubrică nouă în emisiunea “Vorbește lumea” de la PRO TV!


E carismatic, căsătorit, un soț iubitor și un tată devotat, însă cu multeee admiratoare! Și când mai are și idei smart, totul devine armonios! Jorje a pus la cale un nou concept de concert în jurul Bucureștiului, denumit inteligent Jorge Bus Tour, pe care îl prezintă pe larg în cadrul unei rubrici noi care îi poartă semnătura la “Vorbește lumea”, emisiune prezentată de Cove și Adela Popescu la PRO TV. 


Jorje Bus Tour, un concept nou de concert în jurul Bucureștiului! 

Despre noile sale proiecte, viața de familie și business, Jorge a vorbit pe larg într-un interviu exclusiv pentru Perfecte.ro. 

Autor Dana Popa


- Toamna se numără de obicei bobocii! La tine se numără proiectele! Ce faci la PRO TV?  

Daaa. Proiectele sunt din ce în ce mai frumoase și curg natural. M-am axat în ultima vreme foarte mult pe online, pentru că mi-am pornit canalul de Youtube Jorge Official, unde fanii pot găsi muzica mea, vlog-uri dar și Jorge Bus Tour, un concept nou de concert în jurul Bucureștiului, în autobuzul descoperit. Este o senzație absolut magică, iar cei care nu pot ajunge, vor avea ocazia să vadă cum a fost atât pe canalul meu de Youtube, cât și la emisiunea “Vorbește lumea”. 

Cum ai primit propunerea de a avea o rubrică în cadrul emisiunii “Vorbește lumea”? 

 După un an de muncă în spatele proiectului Jorge Bus Tour, am întrebat producătorii emisiunii “Vorbește lumea” dacă vor să vină la concertul meu din autobuzul descoperit. Le-a plăcut atât de mult ideea, încât au spus că ar fi păcat să nu se bucure și telespectatorii împreună cu noi de această experiență. Așa a luat naștere ideea de a avea o rubică în cadrul emisiunii. Pregătim proiecte foarte frumoase! 

- Cum a fost vara asta pentru tine? 

 Foarte scurtă. Nu am înțeles nimic din ea :-). Sper să mă mai întâlnesc cu “vara” și în ianuarie, pentru că cea de acum a trecut, parcă, prea repede. A fost un sezon plin de evenimente, de timp petrecut în studio și de creat content pentru youtube. 

Citește și Adela Popescu și Radu Vâlcan au aniversat 3 ani de la căsătorie: "Ne-am îmbrățișat și ne-am pupat până ni s-a facut foame"

- David, băiețelul tău, crește frumos? Cum e acum?  Ce ai observat la el, cum se dezvoltă? Către ce anume ai vrea să îl îndrumi? 

David e diferit. El se joacă separat cu jucăriile lui. Are momente când are chef să socializeze, în rest el e serios și pe treaba lui. Se uită ciudat când se prostesc alți copii. 

- Cum se înțeleg fetele, surorile mai mari cu el? 

Este răsfățatul casei. Se joacă amândouă cu el și el e inebunjt să le vadă. Când e cu Ilinca și Karina, David este cel mai fericit. 

- Ce fel de tătic ești? Cum obișnuiești să te caracterizezi în acest sens? 

Sunt un tătic activ. Îmi place mult să petrec timp cu copiii. Cel mai greu e atunci când ai o zi liberă și ei te iau “de nou”. În rest sunt cel mai fericit când sunt cu copiii. 

- Ești un bărbat care arată bine. Ce faci în acest sens? Cum anume te îngrijești și care sunt ritualurile tale de beauty? 

Mulțumesc. Dacă te referi la față, să știi că sunt și norocos că am gene bune însă cred că se fac 15 ani de când mă spăl în fiecare zi dimineața și seara pe față și mă dau cu cremă hidratantă. La început mi se părea ciudat însă am observat că nu mi se mai usucă fața și că nu îmi mai apăr tot felul de coșuri pe față. Am continuat și acum sunt foarte fericit că nici nu a îmbătrânit așa mult pielea. Dacă te referi la corp, mai am de lucrat. :-). Iubesc dulciurile. 

- Cum îți întreții pătrățelele de pe abdomen:) ? Ce înseamnă acest lucru din punct de vedere fizic? Câtă sală faci pe săptămână? 


Doamne, aș vrea să fac sală frecvent! Din păcate, când prind o dimineață liberă, prefer să stau cu David. Mi-e greu să merg la sală în perioada asta. Poate că am nevoie de un pic de repaus. Nu sunt foarte fericit cu abdomenul meu, dar știu ce am de făcut. Merg o dată pe săptămână la sală și o dată pe săptămână la fotbal. Acolo alerg ca nebunul. 

  - Karina a plecat deja la mama ei, la Miami? O să o vizitezi acolo sau cum veți “învinge” distanța? 

Învingem distanța prin videocall. A trecut deja o lună de când Karina locuiește în Miami și stăm bine. :-). Ne-a apucat pe amândoi o singură dată până acum dorul. Sper și de-acum încolo să ne apuce tot pe rând. :-). Toată experiența asta este una benefică 100%. E Miami Dumnezeule, nu e vrun sat din lumea a treia. Totul e spre binele ei.   

- Cum stai pe plan muzical? Ce noutăți pregătești pentru fani? 

Am lansat canalul de Youtube JORGE OFFICIAL de care sunt foarte fericit. Fanii mei pot găsi de acum încolo muzica mea dar și vloguri, doar pe acest canal “Jorge Official”. Vă aștept pe toți cu drag să dați subscribe ca să fiți mereu la curent cu activitatea mea.   

- În afară de muzică și televiziune, ce noutăți mai ai?   

Lucrez la noua mea  colecție de pijamale Misstero.  Deja clienții noștri se răspândesc și în străinătate. Am început să livrăm în Europa și sperăm în curând să livrăm world wide. 


- Cum merge cu vloggul proaspăt lansat? 

 Merge perfect și le mulțumesc tuturor celor care au dat subscribe la Jorge Official pe youtube. Pregătesc cât mai multe provocări și întâmplări haioase cu artiști și nu numai.  

 Va îmbrățișez cu drag. 

FULLSCREEN


related posts