Ce secrete ascund culoarea si forma ochilor tai


Poate ca ai auzit de mii de ori proverbul "ochii sunt oglinda sufletului", dar nu te-ai gandit niciodata ca ai putea citi un om doar uitandu-te la culoarea ochilor sai. Vezi ce spun ochii despre personalitatea ta.


Ochii albastri

Despre cei care au ochii de o culoare albastru inchis se spune ca sunt o persoana sexuala, intre-un sens bun. Persoanele cu ochii albastru sunt, de obicei, sensibile iar cei cu o nuanta deschisa de albastru sunt firi increzatoare, flirtrand cu cei de sex opus.

Ochii verzi

Ca si persoanele cu parul blond si ochii de un albastru patrunzator, norocosi cu ochi verzi sunt persoae energice, cu o personalitate creativa.Daca despre persoanele cu ochii verzi se spune ca sunt firi posesive, aceasta culoare exprima inteligenta, independenta si spontenaneitate.

Ochii gri

Despre persoanele cu ochi gri se spune ca sunt extrem de inteligente. Nu sunt firi pasionle, dar imaginatia lor compenseaza.

Ochi caprui / negri

Despre acestia se spune ca sunt persoane dificile. Sunt foarte independenti, iar de multe ori, viata alaturi de acestia poate fi una plina de perpetii.

Forma ochilor

Spatiu inegal intre ochi: Indivizii cu aceasta caracteristica distinctya sunt capabili sa vada lucruri dintr-o perspectiva diferita fata de ceilalti, fiind persoane analitice.

Ochi egali: Cei care au un spatiu egal intre ochi sunt persoane calculate si cu o vizune clara a vietii.

Ochi apropiati: Acestia tind sa para persoane dramatice in fata celor care ii inconjoara. In general, nu au o parere personala clar formulata despre lume.

Totodata, acestia au tendinta de a deveni dependenti de alte persoane si nu se descurca foarte bine in situatii stresante.

Ochi departati: Acestia sunt firi posesive, observatoare, intense. Persoanele care au un spatiu mare intre ochi sunt idealiste si foarte romantice.

Ochi oblici: Persoanele cu ochi oblici sunt de doua feluri: cele cu linia ochilor ascendenta( ochi de pisica) despre care site-ul All Woman Stalk scrie ca sunt foarte ambitiosi, si cei cu o linie descendenta spre ochi, despre care se spune ca sunt firi slabe, care nu pot spune nu.

related posts

Modifică setările cookies