Ce spun ochii, nasul si buzele despre tine. Afla ce semnificatie ascunda fiecare trasatura a fetei


Fata iti poate trada chiar si cele mai ascunse trasaturi ale personalitatii. Sunt oameni care isi dau seama de caracterul interlocutorului printr-o simpla privire. Uite ce elemente te tradeaza:

Tag-uri: #ochi #fata #nas

Frunte bombata

Persoanele care au fruntea lata si bombata sunt firi creative, artistice, foarte emotive, dar nu intotdeauna logice. Care se bazeaza mai mult pe intuitie decat pe partea rationala.
 

Frunte plata

Daca iubitul sau iubita ta are fruntea plata, inseamna ca este genul care prefera sa gandeasca lucrurile de sute de ori inainte de a actiona. Pentru a forma un cuplu perfect preia tu initiativa bazandu-te pe cercetarile facute de el/ea.


Sprancene stufoase

Cu cat sprancenele sunt mai stufoase, cu atat mai multa incredere in sine denota. Aceste persoane au tendinta de a aborda orice problema a vietii din punct de vedere logic si de a merge inainte pe drumul ales indiferent de parerile celor din jur. Sunt oameni capabili de sentimente puternice si care se ridica usor atunci cand cad. Esti o persoana ganditoare, o adevarata intelectuala si curiozitatea este una dintre trasaturile tale de caracter definitorii.

Sprancene subtiri si naturale

Persoanele care se nasc cu acest tip de sprancene au dese probleme cu increderea in fortele proprii. Desigur sunt si momente in care curajul lor ii poate uimi pe ceilalti. Daca ai sprancenele subtiri, inseamna ca ai o mare putere de concentrare. Esti capabila sa duci la bun sfarsit tot ceea ce faci, insa sunt situatii in care devii emotiva.

Sprancene pensate foarte subtire si creionate

Daca iti pensezi sprancenele foarte subtiri trebuie sa cunosti faptul ca poti atrage in viata ta parteneri agresivi care pot avea probleme de comportament. Chinezii sunt de parere ca "cu cat smulti mai multe fire de par din sprancene cu atat mai mica iti ramane increderea in tine".

Buzele mari

Cei cu buze mari si carnoase sunt vorbareti si le place sa stea la povesti cu cei din jur. Sunt placuti de persoanele noi care le intalnesc si au, totodata, talentul de a-si face rapid prieteni. Din pacate insa, in momentul in care intra intr-un grup de persoane, tind sa acapareze toata atentia si nu au rabdare sa asculte ce spun ceilalti.

Buzele mici

Cei cu buze mici sunt mai putin vorbareti. Prefera sa-si tina viata privata departe de ochii si urechile indiscrete ale celor din jur, iar cand vine vorba de exprimarea sentimentelor, devin si mai introvertiti. Daca vrei sa incredintezi cuiva un secret, poti sa stai linistita: ei il vor pastra cu sfintenie. Nu in ultimul rand, persoanele cu buze subtiri si mici sunt precaute si prefera sa nu se arunce cu capul inainte cand vine vorba de a lua o decizie.


Ochii mari

Ochii sunt oglinda sufletului, iar marimea lor tradeaza capacitatea de comunicare. Oamenii care au ochii mari, de cele mai multe ori au "sufletul mare" si tendinta de a vorbi mult cu cei din jur. Ei vorbesc cu usurinta cu strainii, li se deschid si isi spun si cele mai ascunse secrete. De cele mai multe ori regreta ca au facut acest lucru.
 

Ochii mici

Oamenii cu ochii mici sunt sceptici in ceea ce-i priveste pe cei din jur. Au tendinta de a analiza foarte bine o persoana inainte de a porni o conversatie cu aceasta. De aceea este foarte greu sa le castigi increderea, dar atunci cand ai facut-o este pentru totdeauna.  

Nasul mare

Persoanele cu nas mare au dorsumul putin mai lat, precum si un varf si nari mari. Putere, determinare, calitati de lider, orgoliu, dorinta de a lucra pe cont propriu, acestea sunt cuvintele cheie care ii caracterizeaza pe cei care detin un nas mare. Urasc sa primeasca ordine si prefera sa fie proprii lor sefi. 

Nasul mic

Persoanele care au nas mic au dorsumul scurt, ingust si un varf nici prea rotund, nici prea plat. Exceleaza in activitati de grup, care le pun la bataie imaginatia si spontaneitatea.

related posts

Modifică setările cookies