Ce spune coafura ta despre tine. Ce personalitate ai in functie de felul in care iti porti parul


"Felul in care iti aranjezi parul poate spune multe despre tine", spune Jean Haner, experta in interpretarea expresiilor faciale si autoarea cartii "The Wisdom of Your Face". Aceasta a explicat in Cosmopolitan USA ce spune parul tau despre tine, bazandu-se pe studiile sale, bazate pe medicina chineza.


Parul carliontat echivaleaza cu o personalitate petrecareata, careia ii place distractia. De asemenea, persoanele cu parul cartiontat au o inima mare si au tendinta sa se grabeasca atunci cand trebuie sa rezolve diverse chestiuni. Sunt persoane generoase si au o personalitate vulcanica: sunt pasionale, dinamice, intuitive si expresive. Au tendinta sa dramatizeze lucrurile.

Persoanele cu parul ondulat, gros si lucios, sunt inovatoare si creative. Au multa energie, multa vointa si sunt foarte emotive, fiind extrem de usor de ranit. De multe ori le este greu sa isi arate adevaratele sentimente. De asemenea, persoanele cu parul ondulat au nevoie, din cand in cand, sa petreaca putin timp pe cont propriu. Libertatea este extrem de importanta pentru ele.

Parul gros inseamna tarie de caracter. Persoanele cu acest gen de par au multa energie, dar sunt si foarte incapatanate.  Daca, dimpotriva, ai parul cu firul subtire, inseamna ca esti o persoana delicata, nu iti plac sporturile extreme si iti place sa iti conservi energia. Parul gros e asociat cu un apetit sexual scazut.

Daca ai parul drept, dar ti-l ondulezi mereu inseamna ca iti doresti mai multa distractie in viata ta.

Daca ai parul ondulat, dar ti-l indrepti mereu cu placa, inseamna ca viata ta e un pic haotica si vrei putina ordine si liniste in ea.

Daca ai parul mediu si nu petreci mult timp aranjandu-l inseamna ca pui mare pret pe logica si ca ai o minte brici.

Femeile cu parul lung, pe care il poarta fara mari aranjamente, pun mare pret pe sentimente.

Daca ai parul scurt, cu aspect nearanjat, insemana ca nu faci mare caz de lucrurile neimportante din viata, cum ar fi si parul.

Daca ai parul mereu super aranjat, inseamna ca esti extrem de autocritica si iti place sa dramatizezi.

Femeile care isi prind parul intr-o coada simpla pun propriile nevoi pe ultimul loc pe lista prioritatilor.

Daca ti-ai ras parul din cap insemana ca esti romantica.

related posts

Modifică setările cookies