Ce spune despre tine sezonul in care te-ai nascut


Studiile arata ca personalitatea depinde de sezonul in care te-ai nascut la fel ca preferinta pentru temperaturi ridicate sau joase (cei nascuti in lunile de vara prefera caldura, iar cei nascuti iarna suporta mai usor frigul). Momentul in care s-a nascut fiecare influenteaza anumite substante din creier care, in functie de cantitatea, influenteaza starea persoanei.


Iata cum iti poate influenta starea anotimpul in care te-ai nascut:

 

TOAMNA

Cei nascuti toamna nu sunt inclinati spre depresii. Isi revin repede dupa o despartire dureroasa si nu prea sunt adeptii regretelor eterne. Ei sunt cei care raman pe linia de plutire indiferent cate obstacol intalnesc in viata. Principiul lor este ca orice problema are o rezolvare. Pentru tine, legaturile cu cei din jur conteaza cu adevarat si nu permiti oricui sa faca parte din viata ta. Iti plac relatiile semnificative, esti sensibila si ai un simt al observatiei iesit din comun. 

IARNA

Daca te-ai nascut iarna esti o persoana care nu poate fi scoasa din sarite cu usurinta. Accepti multe lucruri si te adaptezi cu usurinta situatiilor dificile. Esti cea mai buna persoana de stat la cozi interminabile in trafic sau in cele mai aglomerate si galagioase locuri de joaca pentru copii. Esti idealista si iti place sa faci mai frumoasa viata celor din jur cu tot ceea ce depinde de tine. 

PRIMAVARA

Esti o persoana foarte pozitiva care emani buna dispozitie prin fiecare por. Fire creativa, iti place sa-ti impartasesti rezultatele. Iubesti ca cei din jur sa-ti aprecieze stilul unic. Flexibila, spontana, consideri ca in vata nu exista limite si nu permiti sa fii ingradita. Te gandesti ca te vei marita cu prietenul tau din copilarie sau ca fiecare iubit este Alesul.

VARA

Persoanele nascute vara au un temperament foarte schimbator. Daca acum rad, dupa numai o secunda pot avea o stare de nervi greu de egalat. Cu toate acestea, ai un raspuns bun pentru orice situatie problematica din viata si, cu toate ca sentimentele joaca un rol important in viata ta, nu tradezi foarte usor ceea ce simti. Esti mandra de tine si esti multumita cu persoana ta!

FULLSCREEN
Ce spune despre tine sezonul in care te-ai nascut
  • /

related posts

Modifică setările cookies