Ce spune forma buzelor tale despre tine si personalitatea ta


Se crede ca ochii sunt oglinda sufletului, insa potrivit i-facts.info, si forma buzelor poate spune o multime de lucruri despre caracterul unui om si gandurile ascunse ale acestuia.


Buzele pot fi o adevarata oglinda care reflecta personalitatea unei persoane. Daca vrei sa stii mai multe despre persoanele pe care abia la cunosti, analizeaza-le cu atentie gura si buzele.

Iata cate detalii despre caracterul si personalitatea unui om poate dezvalui aceasta parte a corpului uman:

Buzele mari. Cei cu buze mari si carnoase sunt vorbareti si le place sa stea la povesti cu cei din jur. Sunt placuti de persoanele noi care le intalnesc si au, totodata, talentul de a-si face rapid prieteni. Din pacate insa, in momentul in care intra intr-un grup de persoane, tind sa acapareze toata atentia si nu au rabdare sa asculte ce spun ceilalti.


Buzele mici. Cei cu buze mici sunt mai putin vorbareti. Prefera sa-si tina viata privata departe de ochii si urechile indiscrete ale celor din jur, iar cand vine vorba de exprimarea sentimentelor, devin si mai introvertiti. Daca vrei sa incredintezi cuiva un secret, poti sa stai linistita: ei il vor pastra cu sfintenie. Nu in ultimul rand, persoanele cu buze subtiri si mici sunt precaute si prefera sa nu se arunce cu capul inainte cand vine vorba de a lua o decizie.


Buze egale. Desigur, nu putem introduce toate tipurile de forma in aceste doua mari familii, buze mari si buze mici. Daca ti se pare ca o persoana le are aproape egale, incearca sa vezi daca pot fi conisderate mai degraba carnoase sau mai degraba subtiri. In functie de rezultat, citeste caracteristicile de mai sus: acele trasaturi care se pliaza vor fi mai pregnante decat altele.

FULLSCREEN
Ce spune forma buzelor tale despre tine si personalitatea ta
  • /

related posts