Ce zici de mobila transparenta?


Tendintele in designul de interior evolueaza cel putin la fel de repede ca tendintele in moda. Mobila transparenta, din sticla sau plastic, este acum in trend.


Lemnul nu mai reprezinta elementul principal din care este confectionata mobila. Materialele transparente l-au inlocuit cu succes, iar efecul lor este impresionant: creeaza iluzia de spatiu continuu, dau originalitate incaperii si inspira modernitate.

Daca te-ai saturat de locintele incarcate cu mobila din lemn, alege plasticul sau sticla. Opteaza pentru maximum doua elemente impunatoare intr-o camera, in defavoarea unui numar mare de decoratiuni banale, care nu fac decat sa aglomereze spatiul.

In general, sticla e recomandata in orice fel de amenajare, dar ai grija totusi sa eviti senzatia de rece. In ceea ce priveste culorile in care ti-ai decorat casa, nu mai trebuie sa iti faci probleme. Mobila transparenta se poate asorta la orice culoare.

Pe langa look-ul avangardist, fotoliile sau canapelele din materiale transparente sunt si foarte confortabile. O data ce alegi acest tip de mobilier, nu doar ca vei da un nou aer si inedit locuintei tale, dar iti va fi sporit si confortul.


Sursa foto: www.architecturaldigest.com
 

related posts

Modifică setările cookies