Cea mai mica mama din Europa, care masoara cat baietelul ei de un an si jumatate vine astazi la Happy Hour


Are 80 de centrimetri inaltime, adica exact cat masoara si baietelul ei de aproape 1 an si jumatate! Amanda Moore, cea mai mica mama din Europa, are o poveste de-a dreptul impresionanta, pe care telespectatorii Pro Tv o vor afla luni seara la “Happy Hour”.


O echipa a show-ului prezentat de Catalin Maruta s-a intalnit cu cea care isi poarta cu mandrie, optimism si un zambest larg titlul de cea mai mica mama din Europa. Tanara femeie, in varsta de 26 de ani, sufera de o boala extrem de rara care ii afecteaza oasele, dar si procesul de crestere, astfel ca aceasta masoara numai 80 de cm in inaltime.

Exact cat are si Aidan, baietelul ei de un an si jumatate! In ciuda acestei boli, Amanda se poate considera o femeie implinita, mai ales pentru ca a avut curajul sa aduca pe lume un copil, in ciuda avertismentelor medicilor ca si-ar putea pierde viata sau ca baietelul i-ar putea mosteni boala. De trei ani, Amanda se iubeste cu Steven Fyfe, un barbat cu sase ani mai mic, dar cu un metru mai inalt!

Acum aproape un an si jumatate iubirea celor doi a devenit si mai frumoasa, pentru ca Amanda l-a adus pe lume pe fiul lor, Aidan, caruia cei doi incearca sa ii ofere o copilarie fericita. Aidan este un copil care se dezvolta normal, asa ca are toate sansele sa isi ajunga tatal in inaltime atunci cand va fi mare. Amanda Moore va povesti luni la “Happy Hour” cum si-a trait copilaria si tineretea sub povara inaltimii extrem de mici, cum si-a cunoscut iubitul si cum aratau primele lor intalniri, cat de riscanta a fost sarcina pentru ea si pentru copil, dar si cat de greu ii este sa isi creasca baietelul, pe care aproape ca nu il mai poate ridica in brate.

 

FULLSCREEN
Cea mai mica mama din Europa, care masoara cat baietelul ei de un an si jumatate vine astazi la Happy Hour
  • /

related posts

Modifică setările cookies