Cea mai recunoscatoare fetita din lume! Filmuletul cu reactia ei cand primeste cadoul mult visat a devenit viral VIDEO


Reactiile copiilor sunt intotdeauna imprevizibile, insa fetita aceasta pare sa le fi intrecut pe toate. Cadoul a emotionat-o atat de tare, incat aceasta a avut un comportament de-a dreptul uimitor.


Copiii sunt cei mai fericiti atunci cand primesc cadouri in general, dar au niste reactii extraordinare atunci cand primesc cadoul pe care si l-au dorit din tot sufletul si li se indeplineste cel mai frumos vis al lor. Parintii unei fetite indragostita de personajele Disney i-au facut cea mai mare surpriza din viata ei.

De parca au stiut ce reactie urmeaza sa aiba fetita, parintii au filmat momentul in care aceasta a primit cadoul. De la ras la plans nu a fost decat un pas, caci emotia a curprins-o atat de tare, incat cea mica a avut o reactie complexa si a trecut de la tipetele de fericire la urlete de emotie.

Parintii i-au oferit micutei un rucsac roz, plin de cadouri si pe masura ce descoperea cate un cadou, aceasta scotea cate un sunet de uimire. Cand insa a dat de cadoul cel mare, care consta intr-o excursie la Disneyland, fetita a izbucnit intr-un plans combinat cu ras, spre uimirea parintilor ei, care au luat-o in brate sa o linisteasca.

related posts

Modifică setările cookies