Cel mai bine păzit secret de la nunta lui Borcea cu Pelinel: cine au fost martorii cuplului la cununia civilă


Valentina Pelinel și Cristian Borcea s-au căsătorit săptămâna trecută la Primăria Voluntari. 


Cristi și Valentina au ținut secrete foarte multe detalii referitoare la cununia lor civilă, inclusiv numele martorilor. 

Surse din anturajul celor doi spun, însă, că martorii celor doi au fost Gigi Nețoiu și soția acestuia. Nețoiu a fost partener de business și ex-acționar la Dinamo în perioada de glorie a câinilor, așa că alegerea lui Borcea nu a fost deloc una întâmplătoare. 

Valentina Pelinel (37 de ani) și Cristian Borcea (48 de ani) și-au oficializat relația săptămâna trecută cu un inel de logodnă care, potrivit experților în pietre prețioase, a costat o mică avere. 

Cei doi s-au căsătorit în weekend la Starea Civilă a oraşului Voluntari, iar Valentina a atras atenția într-o superbă rochie roșie, dar și atunci când le-a arătat fotografilor inelul de logodnă. Potrivit specialiștilor, a fost vorba de un inel cu diamant de 1,5 karate, al cărui preț e estimate la 13.000 de euro. 

Pelinel se află la a doua căsătorie, în timp ce Borcea e la a treia.

El a fost eliberat condiționat în 2 iulie, fiind condamnat (a primit șase ani și patru luni cu executare în 2014) în dosarul transferurilor de jucători. În același dosar au mai fost condamnați Ioan Becali, Victor Becali, George Copos, Mihai Stoica, Gheorghe Nețoiu și Gică Popescu.

FULLSCREEN
Cel mai bine păzit secret de la nunta lui Borcea cu Pelinel: cine au fost martorii cuplului
  • /


related posts