Cele mai bune 12 seriale pe care le poți vedea în weekend


Pentru că weekendul este cel mai așteptat moment al săptămânii, mai jos veți găsi o listă cu cele mai bune 12 seriale pe care le poți vedea în weekend. itlurile din lista de mai jos sunt obligatoriu de văzut măcar o dată în viață (bine, Sex and the City merită văzut și revăzut oricând), așa că, dacă nu le-ați bifat până acum, e timpul să o faceți. Promit suspans, dramă, emoții și momente absolut lovely.


Sex and the City

Nimic nu se compară cu aventurile în New York ale celor patru prietene: Carrie (Sarah Jessica Parker), Samantha (Kim Catrall), Charlotte (Kristin Davis) și Miranda (Cynthia Nixon). Ne-au învățat atât de multe despre relații, modă, pantofi și, evident, sex!
 

The Sopranos

Timp de șase sezoane, între 1999 și 2007, l-am urmărit pe regretatul James Gandolfini într-un rol de excepție, cel al lui Tony Soprano, capul unui clan mafiot din New Jersey. The Sopranos este unul dintre cele mai apreciate seriale din toate timpurile, având un palmares impresionant: în 2000, a primit Globul de Aur pentru Cel mai bun serial-dramă, urmând alte patru nominalizări la aceeași categorie, a obținut trofee Emmy pentru regie, scenariu, distribuție și, bineînțeles, pentru Cel mai bun serial-dramă, dar și nenumărate premii la SAG Awards, AFI Awards sau Online Film & Television Association.
 

Twin Peaks

Creat de genialul David Lynch, regizorul filmelor Mullholand Drive, The Elephant Man, serialul iconic al anilor ′90 urmărește ancheta agentului FBI Dale Cooper (Kyle MacLachlan), care investighează msterioasa crimă a unei tinere din orașul Twin Peaks, dezvăluind treptat secretele tuturor celor care locuiesc aici.

Pe Alist poți vedea lista completă cu serialele model de inspirație

related posts