Cele mai mari greseli de business ale sportivilor. Cum au pierdut milioane de dolari Boris Becker sau Dwight Yorke. FOTO


Sunt faimosi, tineri si castiga din competitiile sportive milioane de dolari anual. La capitolul investitii, insa, starurile sportive recunosc ca nu au fost prea inspirate si au pierdut milioane de dolari din imobiliare si masini.


Spre exemplu, fotbalistul britanic Dwight Yorke spune ca achizitioneaza masini si bijuterii de mii de euro fara de uite la pret, potrivit celor de la The Telegraph. "Cand joci bine, inscrii si castigi trofee, nimeni nu te poate opri. Dar am avut si cinci sau sase masini in acelasi timp, cred ca doua-trei ar fi avut mai mult sens", spune el. Andrew Castle, un fost jucator profesionist de tenis, spune ca a cumparat un apartament in Spania in 2005. El a achitat 30% din costul locuintei, restul banilor fiind platiti in rate pana in 2010, adica un total de 275.000 de lire sterline (peste 438.000 de dolari). Insa, el a achitat aceasi suma, chiar daca pretul apartamentului a scazut la jumatate intre timp, din cauza crizei imobiliare. Nici fosta glorie a tenisului mondial, Boris Becker, nu a facut miscari mai intelepte si chiar a fost acuzat de evaziune fiscala in Germania pentru ca nu si-a platit taxele catre stat si pretindea ca resedinta sa principala este in Monaco. Toate acestea l-au costat trei milioane de dolari, bani platiti, in final, statului german. 

Citeste mai multe pe incont.ro!

related posts

Modifică setările cookies