Forbes dezvaluie lista celor mai influente celebritati. Vezi cine a detronat-o pe Lady Gaga


Ca in fiecare an, Forbes si-a lansat lista celor mai influente vedete. N-o sa-ti vina sa crezi cine este marea invingatoare de anul aceasta!


Jennifer Lopez este cea mai influenta vedeta a anului si a devansat-o pana si pe regina televiziunii Oprah Winfrey.

1. Jennifer Lopez

Acum cativa ani, J.Lo parea iesita din lumina reflectoarelor, insa din 2010 ea face parte din juriul American Idol si are videoclipuri super hot. Ea si-a redresat cariera, si nu oricum. Are un salariu 15 milioane de dolari datorita emisiunii, o linie vestimentara cu Kohl's si propriul parfum. Artista a revenit in topurile muzicale si a castigat in total 52 milioane de dolari anul acesta.

2. Oprah Winfrey

Oprah este pentru a doua oara consecutiv pe locul doi in top. Si-a lansat un post tv, OWN, care nu se bucura de prea mult succes, insa datorita imperiului construit si emisiunilor pe care le-a creat (Rachel Ray, Dr. Oz) antreprenoarea a castigat 165 milioane de dolari, mai mult decat oricine de pe lista. Ramane de vazut cat va castiga aceasta daca si televiziunea ei se va bucura de succes.

3. Justin Bieber

Desi are doar 18 ani, Justin a reusit sa castige 55 milioane de dolari datorita turneului sau mondial si vanzarilor de albume. Este un spirit antreprenor si a investit in companiile Spotify, Tinychat si Enflick.

4. Rihanna

A lansat multe hituri in ultimul an si a semnat contracte cu Nivea si Vita Coco. Toate acestea i-au adus 53 milioane dolari. Sa nu mai spunem ca este in fiecare zi pe prima pagina a ziarelor, iar milioanele de adolescenti din intreaga lume o copiaza in tot ceea ce face.

5. Lady Gaga

Lady Gaga a fost pe primul loc anul trecut. Desi a scos un album care s-a bucurat de vanzari foarte bune, Born this way, artista a cazut in top datorita faptului ca nu a mai fost in turneu. A castigat in total 52 milioane dolari.

Top 10 este completat de:

6. Britney Spears
(58 milioane $)


7. Kim Kardashian (18 milioane $), sora sa Khloe se aflta pe locul 73 cu castiguri de 11 milioane $.


8. Katy Perry (45 milioane $)
9. Tom Cruise (75 milioane $)
10. Steven Spielberg (130 milioane $)

Pe locul 54 a debutat anul acesta Ashton Kutcher, fostul sot al lui Demi Moore. De cand i-a luat locul lui Charlie Sheen, care nu a intrat pe lista de anul acesta, Ashton este unul dintre cei mai bine platiti actori de televiziune. A strans 24 milioane dolari.

  • Forbes dezvaluie lista celor mai influente celebritati. Vezi cine a detronat-o pe Lady Gaga

related posts

Modifică setările cookies