Cerere în căsătorie de față cu Ducii de Sussex. Reacția lui Meghan


Prințul Harry al Marii Britanii și soția sa Meghan Markle au participat joi seară la o festivitate de premiere specială, la care au admirat și un moment extrem de romantic, o cerere în căsătorie.


Una dintre ultimele prezențe oficiale ale lui Harry și Meghan în calitate de membri ai familiei regale s-a consemnat la o gală (Endeavour Fund Awards) de recompensare a veteranilor care au suferit diverse afecțiuni în exercitarea meseriei.

Aflați în primul rând de scaune, Ducii de Sussex au fost luați prin surprindere, la fel ca întreaga asistență, de gestul curajos al unuia dintre premianți. Danny Holland e numele bărbatului care și-a întrerupt discursul de acceptare a premiului pentru a o chema pe scenă pe iubita sa. Rănit în misiunile din Afganistan, Danny a îngenuncheat și i-a oferit inelul de logodnă partenerei sale, scenă acompaniată cu aplauze și zâmbete din public. 

Extrem de impresionată a fost și Meghan Markle, care și-a pus imediat mâinile pe genunchii lui Harry, urmărind captivată momentul de romantism. Apoi, după ce viitorii miri au părăsit scena, actrița americană și-a dus brațele la piept în semn de uimire și de apreciere.

Foto Getty

related posts

Modifică setările cookies