Cererea inedita a Salmei Hayek pentru colegii sai, actorii de la Hollywood. Ce le-a cerut actrita


Salma Hayek le-a cerut actorilor sa ceara si sa accepte onorarii mai mici pentru peliculele in care apar, astfel incat sa nu mai existe diferente salariale intre barbatii si femeile care apar in acelasi film, scrie BBC.
 


Actrita si-a argumentat cerinta inedita spunand ca, daca barbatii ar renunta la a mai cere sume exorbitate pentru a aparea intr-o pelicula cinematografica, acest lucru ar putea face ca onorariile pentru actritele care apar in aceleasi filme sa fie mai mari. 

,,Cred ca e timpul sa fim un pic mai generosi cu actritele, cu colegele noastre. Pentru a pune capat acestui decalaj salarial trebuie sa se schimbe si actorii, nu doar cei care dau banii. Daca barbatii din aceasta profesie nu vor face un sacrificiu, va fi foarte greu sa facem sa dispara aceste diferente.”, a spus Salma.


Declaratia a fost facuta la Cannes, acolo unde Salma a participat in weekend la un protest pe covorul rosu fata de slaba reprezentare a femeilor la acest festival. 

Hayek e, totodata, si una dintre femeile celebre care a aparut public cu acuzatii la adresa comportamentului neadecvat al producatorului hollywoodian Harvey Weinstein.

Actrita a jucat pana acum in filme care i-au adus mai multe nominalizari la Oscar si la Globul de Aur.

related posts

Modifică setările cookies