Cine ii imbraca pe Smiley si Bartos la Romanii au talent. Stilistul lor a spus: Ne indreptam intr-o zona super fashion


Irina Voinea, stilista lui Smiley si a lui Pavel Bartos, a lansat recent prima ei colectie pentru barbati sub denumirea INTRO. La eveniment, alaturi de Irina, au fost atat Andrei (Smiley), cat si Pavel Bartos, Andi Moisescu si Cornel Ilie.Urmareste materialul video de la eveniment.


Irina a studiat designul vestimentar in Londra, la University for the Creative Arts, iar Smiley, pentru ca s-a regasit in creatiile ei, a acceptat sa se ocupe de vestimentatia lui. Andrei a declarat: “Toate hainele sunt extrem de comode. Te fac sa te simti relaxat si increzator in acelasi timp”. Pavel Bartos i-a urmat si el exemplul pentru ca “Hainele nu trebuie sa fie despre cat de scumpe sunt, cat de bine arata, ci despre cat de bine te simti in ele”. 

Irina Voinea se va ocupa de vestimentatia celor doua vedete in sezonul 8 Romanii au talent. Designerul a descris outfiturile lor ca fiind “Mai cool. Ne indreptam intr-o zona super fashion pentru prezentatorii Romanii au Talent”. 

Irina a mai declarat ca ii datoreaza o buna parte din succesul ei lui Andrei: “Daca nu era Smiley, nu se intampla nimic. M-a incurajat cand nimeni nu credea in mine”.

La lansarea colectiei INTRO, au fost si Andi Moisescu, jurat la Romanii au talent si Cornel Ilie, producatorul muzical al showlui. In timp ce Cornel se lasa si el pe mana unui stilist, Andi nu se declara o victima a modei. Juratul a declarat ca isi alege tinutele intr-un timp record: “Deschid sifonierul si nu zabovesc mai mult de 2 minute”.

Sezonul 8 din “Romanii au talent” incepe pe 16 februarie de la 20:30, pe ProTv.related posts