Ciprian Marica: Femeia perfecta trebuie sa fie dulce, feminina si sa nu ma insele


La 26 de ani, fotbalistul Ciprian Marica se poate considera un om implinit: joaca in echipa nationala a Romaniei si in campionatul Germaniei, la VfB Stuttgart, si are un succes nebun la femei. Ce isi poate dori mai mult un fotbalist? "O iubita dulcica, feminina si care sa nu ma insele" - ar spune Ciprian.


"Mi-ar lua foarte mult timp sa iti descriu femeia perfecta. Cert este ca trebuie sa fie dulce :) Este clar ca la prima vedere ne uitam la aspectul fizic, insa ulterior descoperim ca aspectul interior este cel mai important. Cel mai mult il deranjeaza lipsa feminitatii. Nu cred ca as putea sa iert o femeie daca ma insala", a spus pentru Perfecte.ro Ciprian Marica.

Ciprian Marica spune ca este pasionat de moda, insa recunoaste ca nu este tocmai priceput in acest domeniu. Din cauza asta, cere sfatul profesionistilor cand vine vorba de hainele pe care le imbraca.

"Prefer sa ii las pe cei care se pricep la asta sa ma ajute, nu imi cumpar dintr-un anumit loc hainele, ci de unde apuc sau mi le aduc cei care ma ajuta la capitolul asta. E mult spus ca am un stilist, e doar cineva care se pricepe", spune Marica.

Fotbalistul ne-a marturisit ca nu face shopping online si nu si-a cumparat niciodata haine second hand. "Nu sunt adeptul unui singur brand, ci a ceea ce este frumos. Daca este ceva ce imi place, cumpar. Nu conteaza pretul, nu conteaza sa fie scumpe, important este sa imi placa mie in primul rand", ne-a spus Marica.

FULLSCREEN
Ciprian Marica: Femeia perfecta trebuie sa fie dulce, feminina si sa nu ma insele
  • /

related posts

Modifică setările cookies