Cititul în bikini e la modă pe timp de carantină. O româncă l-a dus la stadiul de „artă”!


Sarah Kohan (26 de ani) e una dintre nenumăratele „prințese” ale Instagramului, dar e cunoscută și ca soție a fotbalistului mexican Javier Hernandez, zis și „Chicharito”. 

Tag-uri: #bikini #carantina

Născută în Australia, frumoasa Sarah nu și-a ascuns niciodată originile românești, ea mărturisind mereu când are ocazia că e „pe jumătate” româncă. Cum soțul ei s-a mutat în acest an în SUA, la echipa Los Angeles Galaxy, Sarah Kohan l-a urmat îndeaproape, mai ales că cei doi au deja împreună un băiețel de 8 luni. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I cannot believe he is already 8 months old ❤️ he’s the most beautiful little guy on earth

A post shared by Sarah Kohan (@sarahkohan) on

Proaspăta mămică e o fanatică a fotografiilor sexy, anul trecut ea desfătându-și admiratorii cu poze topless chiar în ultima parte a sarcinii. Perioada de autoizolare cauzată de pandemia cu coronavirus nu i-a picat deloc bine lui Sarah, în condițiile în care românca noastră obișnuia să-și petreacă timpul liber mai mult prin vacanțe exotice. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When the worlds in crisis create your own charmed life at home #stayhome ????

A post shared by Sarah Kohan (@sarahkohan) on

Cum nici măcar ieșitul din casă nu e recomandat în aceste zile, Sarah Kohan a înlocuit deplasările cu cititul. Dar, după cum se poate vedea, partenera lui „Chicharito” n-a reușit să renunțe la latura sexy a personalității sale, ea întinzându-se pe patul din dormitor îmbrăcată sumar, cu o perecehe de bikini negri care abia se deslușesc. „Când lumea aflată în criză îți crează propria viață fermecată acasă”, a speciaficat ea în explicația fotografiei.

related posts

Modifică setările cookies