Cocktail-ul perfect pentru un week-end solar: White Russian!


Vj Oana si Alex Mathias repeta figura si isi fac din nou de cap la SkyBar! Duap regula "niciun sfarsit de saptamana nu e week-end in toata regula la Perfecte.ro fara o noua reteta de cocktail", impatimitii nostri de senzatii colorate va invata astazi cum se prepara White Russian!


Daca week-end-ul si-a intrat in drepturi, e cazul sa ne relaxam ca la carte, alaturi de cateva prietene puse pe distractie! Si pentru ca stim, perfectelor, ca va dati in vant dupa micile nimicuri dulci, Vj Oana si Alex Mathias nu lipsesc nici saptamana asta de la intalnirea cu voi!

Pana sa ne suflecam din nou manecile si sa preparam cocktail-ul de astazi, WHITE RUSSIAN, va reamintim ca stiti deja care sunt ingredientele minune pentru  COSMOPOLITANMARGARITEIMOJITO , PINACOLADA, DEEP INSIDE, VEGETARIAN, SKY ORGASM si APPLE MARTINI!

Acum ca am facut si recapitularea, e timpul sa trecem la treaba!

Ingredientele pentru un White Russian delicios sunt lichiorul de cafea, care se tine la rece si caruia i se adauga un cub de gheata, votka si frisca care se amesteca bine, bine in shaker, boabele de cafea pe post de elemente de decor!

Dupa ce am amestecat compozitia in shaker, mixul se toarna peste lichior, se adauga boabele de cafea si gata!

WHITE RUSSIAN e cu siguranta reteta perfecta pentru un week-end in care deliciul gossip-ului ca-ntre fete merita completat de un cocktail pe masura! Enjoy!

related posts

Modifică setările cookies