Cocktail-ul perfect primavara aceasta: Sky Orgasm!


Perfectelor, am promis sa scoatem la iveala secretele celor mai tari cocktail-uri, Vj Oana si exoticul Alex Mathias se tin de cuvant! Plecand de la premiza conform careia gossip-ul finalului de saptamana parca merge altfel cu un cocktail adevarat in fata, si cum suntem sigure ca prietenele tale vor fi incantate de noua ta gaselnita putin mai...intepatoare, astazi va dezvaluim reteta unica Sky Orgasm!


Dupa ce am facut primii pasi in lumea cocktail-urile cu popularul COSMOPOLITAN, ne-am dat gata prietenii cu reteta de MARGARITA, am sarbatorit Valentine’s Day in dulcele stil MOJITO, am invatat cum se prepara PINA COLADA, am gustat reteta unica DEEP INSIDE si am e-am facut de cap de 8 Martie cu un VEGETARIAN in fata, e cazul sa descoperim SKY ORGASM! Maestrul de ceremonii este tot Alex, asa ca perfectelor, fiti cu ochii pe el!

Pentru prepararea cocktail-ului care cu siguramnta iti va da pe spate invitatele, trebuie sa pregatesti gheata pisata, frunzulite maruntite de menta, 100 ml de vodca, sirop de mure si energizant.

In pahar apare intai gheata pisata, urmata de un strat de menta, iar "opretiunea" se repeta inca o data. Se adauga vodca, siropul de mure si energizantul!

Nu uitati de menta ca element de decor si de cele doua paie! Efectul va fi orgasmic! Enjoy!

related posts

Modifică setările cookies