Conteaza marimea penisului pentru femei? Ce dezvaluie cel mai nou studiu in domeniu


Contrar credintelor populare, se pare ca marimea penisului nu conteaza la fel de mult cat proportiile corpului masculin. Cel putin aceasta este concluzia unui studiu publicat recent in Australia.


Cercetatorii australieni au realizat un studiu despre preferintele femeilor in legatura cu marimea penisului, publicand rezultatele in "The journal Proceedings of the National Academy of Sciences".

Oamenii de stiinta au cerut unui numar de 105 femei sa evalueze atractivitatea unor siluete masculine nude generate de computer, variind dimensiunile penisului in stare flasca, inaltimea si raportul dintre umeri si sold.

Rezultatul a demonstrat ca - evident! - femeile prefera barbatii inalti, ca si barbatii a caror raport umeri-solduri este mare (adica cu cat sunt umerii mai largi decat soldurile, cu atat este considerat mai atragator barbatul respectiv). De fapt, raportul umeri-solduri a fost principalul factor care a determinat sex-appealul unui barbat, conform unui procent de 79,6% dintre respondente.

Femeile prefera, de asemenea - din nou, deloc suprinzator - penisurile mai mari, cel putin cele de pana la 13 cm in stare flasca. Se pare insa ca dimensiunea ideala a penisului (pentru femei) este de 7,6 cm in stare flasca - dincolo de acest punct, atractivitatea lui incepe sa scada. Aceasta este o veste buna pentru barbati, daca tinem cont de faptul ca un studiu italian din 2001 a descoperit ca 7,6 cm in stare flasca este o marime sub medie pentru barbati.

Studiul australian a mai aratat ca un penis mai lung a fost considerat mai atragator in cazul unui barbat mai inalt. Este posibil ca penisul mai mare sa arate pur si simplu mai proportional in cazul unui corp mai mare. Sau, de asemenea, este posibil ca femeile sa prefere barbatii inalti intr-o asemenea masura incat nici macar daca aveau penisuri mari, cei scunzi sa nu fie considerati atragatori.

Si trasaturile femeilor au contat in evaluarea barbatilor, au descoperit cercetatorii. Femeile inalte au fost mai degraba atrase de barbatii inalti, iar femeile mai plinute se pare ca au considerat mai importanta marimea penisului decat inaltimea barbatilor.

Spune si tu: ce parere ai despre rezultatele studiului? Esti de acord cu preferintele australiencelor sau nu?

FULLSCREEN
Conteaza marimea penisului pentru femei? Ce dezvaluie cel mai nou studiu in domeniu
  • /

related posts