Cristina Spatar - experta in condus pe tocuri


Daca multe femei au nevoie de pantofi de schimb atunci cand se urca la volan, pentru Cristina Spatar condusul pe tocuri nu e deloc o problema.
 


Sambata, la ora 12:00, artista vine la ProMotor pentru o astfel de demonstratie cu masina ei cea noua, un Range Rover Sport, cu motor 3 l diesel, 240 CP, pe care a primit-o in dar de la sotul ei, Alin.

Innebunita dupa Range, Cristina Spatar spune ca aceasta este masina perfecta pentru curbe, deoarece are frane foarte bune, dar recunoaste ca ii place si pentru ca e echipata cu tot felul de gadgeturi si are pe scaunele din spate monitoare la care baietelul poate vedea desene animate.

Tot pentru fiul sau Albert, vedeta a devenit o soferita mai ponderata, dupa ce, in cei 15 ani de cand are permis, a fost o vitezomana care schimba masina o data la 2 ani.

Adepta masinilor de teren, Cristina Spatar a mai condus si un Mercedes ML, un BMW X5 sau Porsche Cayenne, dupa ce prima sa masina a fost un Mercedes E Klasse 320 coupe.

Tot sambata, la ProMotor, Cristina Spatar povesteste si despre intamplari mai putin placute, cand i-a fost ridicata masina din fata coaforului sau cand a crezut ca i-a fost furata, dar a recuperat-o destul de repede.
 

related posts

Modifică setările cookies