Cum arata casele fabuloase si avioanele celei mai bogate femei de culoare din lume FOTO


A intrat recent in topul celor mai influente celebritati din lume, realizat de revista americana Forbes, inregistrand in ultimul an venituri de 290 milioane de euro. Regina media, asa cum a fost aceasta numita de presa interntionala, a pus capat emisiunii care a facut-o celebra dupa 25 de ani de difuzare, saptamana trecuta, in care numeroase staruri au venit sa o sarbatoreasca pe cea considerata drept cea bogata femeie de culoare.


Cu toate astea, realizatoarea americana nu se va retrage de tot din televiziune, focalizandu-si energia in OWN, postul de stiri pe care l-a lansat in ianuarie 2011. Are o averea cotata la peste 2,7 miliarde de dolari si fireste, isi poate permite orice extravaganta. Insa prezentatoarea este totodata cunoscuta drept o filantropista care doneaza milioane de dolari in scopuri caritabile. Iata ce avere fabuloasa are faimoasa Oprah Winfrey.

Unul dintre numeroasele acte de caritate pe care Oprah le-a facut a fost sa deschida o scoala de fete in Africa de Sud – donatie ce a costat-o aproape 40 milioane de dolari. Si asta pentru ca realizatoarea americana a reusit sa-si construiasca o viata lipsita de griji, datorita sumelor incredibile cu care a fost platita pentru talk-showul, Oprah Winfrey Show.

Citeste mai multe pe incont.ro.

related posts

Modifică setările cookies