Cum arată dormitorul Danei Rogoz: ”Baia are intrarea prin dulap”


Dana Rogoz este renumită pentru stilul său aparte, atât cât privește vestimentația, cât și casa în care locuiește.


Pe blogul personal, Dana Rogoz a prezentat fanilor săi cum arată diferite colțuri ale casei, fiecare dintre acestea având o poveste diferită. Într-una dintre postări, aceasta a dezvăluit modul inedit în care și-a decorat dormitorul. 

Piesa noastra preferată din dormitor este dulapul, realizat, după o idee de-a mea, din uși vechi, recuperate inclusiv de la casele din vecini. De exemplu, pe una dintre uși am găsit-o întâmplător într-una dintre plimbările mele cu Vlad, la coșul de gunoi de lângă Parcul Icoanei. Am luat-o de acolo, am recondiționat-o la fel ca pe celelalte și am realizat acest dulap, care este de fapt dressingul lui Radu. Fiecare ușă deschide un alt compartiment al dressing-ului, exceptând ușa din mijloc, care e un fel de “ușa secretă” către baie. După cum ați văzut, baia are două intrări – una mare din hol și a doua prin dulapul nostru”, notează Dana Rogoz pe blogul său.

Dana Rogoz şi soţul ei şi-au cumpărat, în urmă cu câţiva ani, o casă veche, construită în anul 1900,  într-un cartier central din Capitală, mai exact în zona Grădina Icoanei. Imobilul nu a costat foarte mult, însă renovarea a implicat sume considerabil mai mari.

Foto: www.danarogoz.com

FULLSCREEN
Cum arată dormitorul Danei Rogoz: ”Baia are intrarea prin dulap”
  • /

related posts

Modifică setările cookies