Cum arată o nuntă la bordul unui avion. Un pilot român s-a căsătorit deasupra norilor cu iubita sa


Pentru Valentin Ştirbăţ cerul a fost dintotdeauna limita. Pilotul ieșean s-a căsătorit cu iubita sa la bordul unui avion, cununia fiind oficiată de comandantul Liviu Dima. Experiența de șase ani l-a făcut pe Valentin să ia această decizie pe care cu siguranță nu o va regreta. Imaginile vorbesc de la sine.

Tag-uri: #avion #nunta

Invitații au fost martorii unui eveniment inedit. Cine a avut rău de avion a trebuit să treacă peste momentul dificil și să se bucure de nunta de la înălțime. Ceremonia a fost suprinsă în imagini de Aeroportul Iaşi.

Pentru Valentin Știrbăț și Otilia Botez a fost cel mai important moment din viața lor și au vrut să și-l petreacă pe platforma aeroportului. 

Valentin a visat ca acest moment să îl găsească exact în locul în care se dedică pasiunii pentru zbor, iar echipa Aeroportului Iaşi a fost încântată să îi îndeplinească această dorinţă. Bucuria noastră a fost dublată de faptul că am reuşit să susţinem pentru prima dată un astfel de eveniment, deschizând porţile pentru toţi invitaţii. Ne-am bucurat alături de familiile şi prietenii celor doi tineri, dar şi de echipajul (...)

care ne-a primit la bordul aeronavei. Prin evenimentul de astăzi, aratăm că Aeroportul nu este un doar spaţiu destinat călătoriilor, ci şi un loc inedit pentru evenimente ce surprind şi încântă deopotrivă. Suntem mereu deschişi la iniţiative şi momente care aduc bucurie în vieţile oamenilor şi ale comunităţii noastre, în general. Celor doi tineri care s-au căsătorit astăzi le dorim multă fericire!”, a declarat duminică directorul general al Aeroportului Internaţional Iaşi, Cătălin Bulgariu.

related posts

Modifică setările cookies