Cum poţi arăta în poze ca un model fotografiat de un profesionist?


Care sunt cele mai bune şi uşor de folosit aplicaţii de editare pentru fotografii?


Îţi doreşti ca pozele tale să aibă succes pe reţelele de socializare sau vrei să ascunzi anumite imperfecţiuni, dar nu ai o pregătire în fotografie? Iată câteva aplicaţii gratuite care îţi vor transforma pozele în opere de artă.

1. ENLIGHT

Dacă vrei o fotografie mai abstractă, sau care se iasă în evidenţă, descarcă această aplicaţie. Enlight îţi oferă o serie de efecte nemaivăzute, care vor atrage cu siguranţă privirile asupra fotografiilor tale. De asemenea, poţi modifica tu intensitatea efectelor, le poţi şterge din anumite zone ale pozei şi poţi schimba fundalul unei fotografii.

2. PICSART

Pentru pozele puţin mai ieşite din tipar, aceasta este aplicaţia potrivită. PicsArt funcţionează aproape la fel ca cea precedentă. Îţi poţi edita pozele manual şi, mai mult decât atât, aplicaţia dispune de un set de edituri „neconvenţionale”, care vor crea un efect artistic. Iţi poţi defocusa pozele, le poţi schimba culoarea sau le poţi schimba în întregime forma.

 

3. LOMOGRAPH

Lomograph este aplicaţia perfectă pentru cei care nu se pricep la editat. Aplicaţia nu îţi oferă posibilitatea de a edita manual fiecare detaliu, însă oferă mai multe categorii de efecte. Toate cele 10 categorii cuprind multe variante, cum ar fi jocuri de lumină, impresia de fotografie veche şi multe altele. 

4.PSExpress

Această aplicaţie este o variantă mai simplă a faimosului Photoshop, disponibilă pe mobil. Cu ajutorul ei, îţi poţi modifica fotografiile aşa cum doreşti, de la luminozitatea pozei până la defectele feţei. Dacă, totuşi, nu ai inspiraţie, aplicaţia vine şi cu o serie de edituri prestabilite. Tot ce trebuie să faci este să alegi varianta favorită, iar aplicaţia va aplica automat efectul pe poză.

5. PRISMA

Prisma funcţionează aproape la fel ca Enlight. Nu poţi modifica singur calitatea pozei, dar beneficiezi de efecte artistice realizate de designerii grafici ai aplicaţiei, poţi modifica aceste efecte astfel încât să se potrivească cu poza ta, iar rezultatul va fi cu siguranţă surprinzător.

Aplicaţiile sunt disponibile atât pe platformă iOS, cât şi ANDROID.

Pe PRO TV PLUS poţi afla cum alegi fotografiile pentru Instagram:

FULLSCREEN
De astăzi poţi avea poze profesioniste fără să fii fotograf! Află ce aplicaţii poţi să foloseşti pe telefon!
  • /

related posts

Modifică setările cookies