Cursuri de vara pentru femei active. Ce poti face in timpul liber sau dupa program


Chiar daca e vara si cele mai multe dintre femei opteaza sa sa se relaxeze la piscina sau la plaja, exista si doamne si domnisoare care prefera sa-si ocupe timpul cu lectii de sezon. Vrei si tu sa-ti dezvolti cunostintele si sa inveti ceva nou? Iata ce optiuni ai.


Cursuri de engleza

Vrei sa-ti imbunatatesti engleza, sa conversezi mai fluent, eventual sa te pregatesti pentru examene precum Cambridge, IELTS, TOEFL? Incearca Shakespeare School din Bucuresti. Interactive, amuzante si relaxante, cursurile de vara de la Shakespeare School desfasurate in lunile iulie si august sunt create si  pentru cei care isi doresc sa isi imbunatateasca fluenta si sa prinda curaj sa se exprime in limba engleza. Acestia sunt invitati la clubul de conversatie cu profesor nativ, English Over a Cup of Tea, unde vor participa la discutii si dezbateri intr-o atmosfera relaxata si prietenoasa.

Oricine este bine-venit sa ia parte la o lectie demonstrativa gratuita, pentru a descoperi cat de distractiv si eficient se invata la Shakespeare School, unde engleza are caracter! Mai multe detalii despre perioadele de desfasurare a cursurilor si despre inscrieri se gasesc pe site-ul www.shakespeare-school.ro, pe paginile dedicate cursurilor de vara.

Cursuri de yoga

Vrei sa-ti regasesti echilibrul si sa-ti dezvolti sinele? Ar trebui sa iei in considerare cursurile de vara de yoga. Meditatia Sahaja Yoga este o metoda unica de meditatie bazata pe o experienta numita Realizarea Sinelui (activarea energiei Kundalini). Experienta este accesibila fiecarei fiinte umane. Realizarea Sinelui deschide calea catre o transformare interioara prin care individul redobandeste virtutile moralitatii, iar instalarea echilibrului – fizic, mental si emotional – aduce integrarea fiintei si a personalitatii. Mergi la Sahaja Yoga Romania, unde cursurile sunt ilustrate prin proiectii video, auditii muzicale, seri de lectura si minirecitaluri de muzica si dans clasic indian.

Fiecare lectie contine si teorie si practica. Nu este nevoie sa te inscrii, potrivit site-ului. Poti merge si incepe oricand doriti. Nu ai nevoie de echipament special. Cursurile sunt gratuite si un ciclu dureaza 3 luni, dupa care temele se reiau. Mai multe informatii gasesti pe www.sahajayoga.ro

Cursuri de moda

Esti pasionata de haine si stil si ti-ai dorit mereu sa cunosti secretele din spatele realizarii articolelor vestimentare? Poti urma un curs de vara legat de acest domeniu. Institutul de Moda "Salomeia Truta", de exemplu, promite ca o data ce ii veti trece pragul, nu vei fi dezamagita. Programa e 100% vestica si acopera atat cursurile pentru copii cat si cele pentru adulti, iar dorinta de a te afirma in acest domeniu extraordinar al viziunilor despre viitor poate sa devina realitate. 

La scoala poti sa studiezi pregatirea constructie crochiu, studiul anatomic, pregatirea desenului de moda si teoria culorii, conformatiile, siluetele, tipurile de tesaturi, fibrele si materialele, tipurile de cusaturi. Pentru mai multe informatii, incearca institutuldemoda.ro.

FULLSCREEN
Cursuri de vara pentru femei active. Ce poti face in timpul liber sau dupa program
  • /


related posts