Dana Rogoz, impresionata de atmosfera din satul natal al Adelei Popescu FOTO


Anul acesta, Dana Rogoz a avut parte de un Paste special: l-a petrecut la Susani, in satul natal al Adelei Popescu. "Am luat lumina de la micuta biserica din deal si pentru ca eram putini oameni, fireste, a fost pentru prima oara cand am aprins lumanarea de la lumanarea preotului. A doua zi ne-am trezit la 7 dimineata ca sa mergem din nou la biserica", povesteste Dana Rogoz pe blogul ei.


"Am plecat din Bucuresti trei masini in linie (in prima masina Adela cu Radu si Paco – cainele lor, in a doua masina Ioana Scarlatescu si iubitul ei si in ultima masina, eu si Radu al meu, singurii care nu stiam drumul)", povesteste Dana Rogoz.

Actrita din Mostenirea a fost impresionata de obiceiurile locului. "Am ajuns printre ultimii la biserica pe la ora 8 jumate, cu cosurile umplute cu bucate de Paste, ne-am asezat la masuta de lemn din curtea bisericii “rezervata” familiei Popescu de ani buni si nu am mancat nimic decat dupa ce am fost spovedita si impartasita de preot si am mancat Paste. Pe seara Adela ne-a dus sus pe deal, unde mergea cand era micuta cu caprele sau vacutele, unde peisajul e superb. Au urmat un gratar si 3 partide de Activity, la care noi fetele am iesit castigatoare", mai povesteste Dana Rogoz pe blogul ei.

Citeste mai multe despre aventurile Danei Rogoz la Susani pe blogul ei.

  • Dana Rogoz, impresionata de atmosfera din satul natal al Adelei Popescu FOTO

related posts

Modifică setările cookies