Dana Rogoz, ședință foto cu vibe parizian. A arătat spectaculos (FOTO)


Mulți fani au crezut că simpatica vedetă se află în Paris, însă Dana doar sărbătorește săptămâna filmelor de la Cannes la București. 

Tag-uri: #Dana Rogoz #Paris

Vedeta a publicat pe Instagram două fotografii sub care a pus hashtag-ul #paris, după care și-a încurajat fanii să ia o pauză și să vină în cinematograf. 

„Știți cât de entuziasmată sunt că săptămâna această începe Les Films de Cannes à Bucarest? Radu și cu mine ne-am făcut o lista lungă cu filme pe care vrem să le vedem anul acesta, așa că mai avem doar de negociat cu mama mea, că timp de o săptămâna, să îl preia pe Vlad în grijă, să lase serile libere părinților-cinefili. Știți cum se zice, că părinții au nevoie din când în când, măcar o dată pe an, de o vacanță în doi. Eh, asta ar fi vacanță noastră ideală: o săptămâna de stat în cinema. Deși sunt lungmetraje premiate la festivaluri precum Cannes, Veneția sau Berlin, unele dintre ele nici nu vor intră ulterior în cinematografele din țară, la fel că restul filmelor, pentru că se consideră că nu ar face suficient public.", a scris Dana pe blogul ei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O singura zi in Paris si je suis tres heureuse ???? #withgalaxy #blogger #paris

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz) on

Puteți merge și voi să vedeți "Les Films de Cannes à Bucarest" și nu doar în București, ci și în alte șase orașe. O selecție din filmele premiate la festivalul de la Cannes și o parte din invitații lor vor călători în Timișoara, Arad, Cluj, Iași, Brașov, Oradea și Suceava.

Edițiile din țară vor începe odată cu ediția bucureșteană a festivalului. Astfel, în primul weekend, 19-21 octombrie, Les Films de Cannes se va petrece concomitent în București, Timișoara și Arad.

Veți putea vedea filme precum Shoplifters, câștigătorul Palme d’Or, semnat de japonezul Hirokazu Kore-eda, Border, de Ali Abassi, câștigătorul marelui premiu din secțiunea Un Certain Regard, Burning, adaptarea după Haruki Murakami semnată de Lee Chang-dong, câștigătorul premiului criticii FIPRESCI, Girl, povestea unei balerine, de Lukas Dhont, câștigătorul Camera d’Or, thrillerul Dogman, de Matteo Garrone, câștigătorul premiului pentru cea mai bună interpretare masculină. Ne-am luat deja bilete și pentru Climax, de Gaspar Noe, dar și pentru Roma , de Alfonso Cuaron, care rulează chiar în ultima zi a festivalului.related posts